Povezane vesti

Hrvatska takmičarka se javila nakon skandala na ZOI: "Plašila sam se da će me ujesti..."

Hrvatska takmičarka se javila nakon skandala na ZOI: "Plašila sam se da će me ujesti..."

Telegraf pre 1 dan
Nesvakidašnja situacija na Zimskim olimpijskim igrama dogodila se ovog jutra u Milanu i Kortini, kada je tokom timskih kvalifikacija u kros-kantri skijanju pas ušao na stazu i potrčao za takmičarkama. Svi su pomislili da se radi o vuku, pošto je haski… »
Svi pomislili da je vuk: Kako je pas završio na stazi tokom trke na ZOI? VIDEO

Svi pomislili da je vuk: Kako je pas završio na stazi tokom trke na ZOI? VIDEO

B92 pre 23 sata
Neočekivanog gosta doble su takmičakre u kros kantriju na Zimskim olimpijskim igrama u Milanu i Kortini. Zalutali pas je tokom kvalifikacija izašao u završnom delu staze iza hrvatske takmičarke Tene Hadžić, te zajedno sa njom završio trku. Zaličilo je da… »
Hrvatica mislila da je vuk juri na stazi: Dramatična scena na Zimskim olimpijskim igrama

Hrvatica mislila da je vuk juri na stazi: Dramatična scena na Zimskim olimpijskim igrama

Mondo pre 24 sata
Na Zimskim olimpijskim igrama se svašta dešava, pa su tako ljudi u jednom momentu mislili da je vuk uleteo na stazu. Sve se dogodilo tokom trke u ženskoj konkurenciji u kros kantriju kada se jedna životinja stvorila iza skijašica. Dramatčna scena trajala… »
Nazgul zaslužio olimpijsku slavu: Pas nalik vuku presreo Tenu Hadžić na stazi tokom trke u nordijskom skijanju

Nazgul zaslužio olimpijsku slavu: Pas nalik vuku presreo Tenu Hadžić na stazi tokom trke u nordijskom skijanju

Euronews pre 1 dan
Jedan pas postao je neočekivana zvezda Zimskih olimpijskih igara, kada je pobegao iz svoje kućice i usred trke u nordijskom skijanju izleteo na završnicu staze. Redari su brzo uhvatil dvogodišnjeg čehoslovačkog vučjaka po imenu Nazgul i vratili ga kući… »
"Mislila sam da je Vuk"! Oglasila se Hrvatica o kojoj bruji ceo svet

"Mislila sam da je Vuk"! Oglasila se Hrvatica o kojoj bruji ceo svet

Večernje novosti pre 1 dan
Hrvatska takmičarka u skijaškom trčanju slobodnom stilu Tena Hadžić (21) našla se usred bizarne scene u poslednjih sto metara trke na Zimskim olimpijskim igrama. Foto: Profimedia Na cilju kvalifikacija u slobodnom sprintu, pas je pojurio Hrvaticu… »
Nezapamćena drama na Zimskim olimpijskim igrama! Hrvaticu umalo ugrizao pas tokom takmičenja

Nezapamćena drama na Zimskim olimpijskim igrama! Hrvaticu umalo ugrizao pas tokom takmičenja

Večernje novosti pre 1 dan
Hrvatske skijašice Tena Hadžić (21) i Ema Sobol (18) završile su na 19. mestu u kvalifikacijama za sprint slobodnim stilom na Zimskim olimpijskim igrama , što nije bilo dovoljno za plasman u finale, u kojem će nastupiti 15 najbržih parova iz… »
"Vuk" jurio Hrvaticu tokom trke, šou na Zimskim olimpijskim igrama

"Vuk" jurio Hrvaticu tokom trke, šou na Zimskim olimpijskim igrama

Telegraf pre 1 dan
Svakakve scene videli smo na sportskim borilištima prethodnih godina, ali da se baš životinja pojavi na stazi... Upravo to se dogodilo na Zimskim olimpijskim igrama u Milanu i Kortini, mada su svi prvo pomislili da je vuk u pitanju. Tokom ženskih timskih… »
Svet plače zbog najtužnije scene na ZOI, javila se i Lindzi Von uprkos svojoj muci

Svet plače zbog najtužnije scene na ZOI, javila se i Lindzi Von uprkos svojoj muci

Telegraf pre 1 dan
Veliko iznenađenje gledali smo u slalomu pre dva dana na Zimskim olimpijskim igrama, pošto je bez medalje ostao prvi favorit Atle Li Mekgrat, koji je nakon momenta kada je napravio grešku i "zajahao" kapiju odustao od trke. Razlog je činjenica da više… »

Vesti dana »