Povezane vesti
Obezbeđenje razdvaja Aneli i Luku: Bivši verenici na ivici fizičkog obračuna, orilo se sve
Blic pre 23 sata
Aneli je tvrdila da je Anita prva započela provokacije, nazivajući je pogrdnim imenima. Luka je ukazivao Aneli na njenu potrebu za svađom i kritikovao je njen način ponašanja. Tenzije u rijalitiju "Elita 9" ne jenjavaju. Ovog puta došlo je do žestokog… »
Obezbeđenje opkolilo Belu kuću zbog Aneli i Luke! Žestoki obračun bivših partnera, svađa na ivici incidenta
Kurir pre 22 sata
Odnos Aneli Ahmić i njenog bivšeg partnera Luke Vujovića sve je turbulentniji, a svakodnevno prolaze kroz raspravu i razna prepucavanja. Bivši ljubavni par je žestoko kažnjen zbog izbegavanja zadatka, a svemu tome je kumovala njegova sadašnja devojka… »
Haos u Eliti! Obezbeđenje razdvaja Aneli i Luku: Bivši verenici zaratili zbog Anite Stanojlović - sve se ori
Telegraf pre 24 sata
U Eliti ne jenjavaju svađe i rasprave tako da su ovaj put u verbalni okršaj ušli Aneli Ahmić i Luka Vujović. Razlog njihovog konflikta bila je Anita Stanojlović. - Što sad sve ovo radiš? - upitao je Luka. - Ona je meni došla i rekla mi je da sam ku**a… »
Vesti dana »
Prvo oglašavanje kralja Čarlsa: Osramoćeni bivši princ Endru uhapšen zbog Epstajna, iz Bakingemske palate poručuju samo ovo: "Podržavamo!"
Blic pre 7 minutajoš 31 povezana
Vremenska prognoza za Srbiju 19. i 20. februar 2026: prolećni dan sa naoblačenjem i zahlađenje sa snegom
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 26 povezanih
Poljoprivrednici iz okoline Gornjeg Milanovca danas se pridružuju blokadi puteva
Beta pre 3 satajoš 13 povezanih
Brisel prihvatio predlog Srbije, sastanak o cenama mleka 25. februara
Politika pre 17 minutajoš 19 povezanih
Skupština Vojvodine: Novi Sad dobija Akademiju strukovnih studija, a Fruška gora novi vojni objekat
Danas pre 52 minutajoš 19 povezanih