Povezane vesti
"Ja bih volela da je moj muž živ, ali dobila sam papir da nije" Polemika udovice Gorana Veličkovića i Veljka Belivuka u…
Kurir pre 22 sata
Jelena Veličković, udovica bivšeg vođe navijača Gorana Veličkovića, koji je prema navodima optužnice namamljen a potom ubijen u kući strave u Ritopeku 3. avgusta 2020. izjavila je danas u Specijalnom sudu u Beogradu da ne razume "polemiku da li je njen… »
"Davio se, brate, u plićaku": Belivuk i Miljković uživali u mučenju žrtava, u sudu puštene jezive fotografije i poruke
Mondo pre 1 dan
Jezive glasovne poruke i fotografije koje su, prema tvrdnjama tužilaštva, pripadnici kriminalnog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića razmenjivali 14. oktobra 2020. godine, kada je Lazar Vukićević namamljen, a potom ubijen u kući strave u Ritopeku… »
"Burazeru, četvorka danas i to sve ključni" U sudu puštene jezive slike i poruke koje su razmenjivali pripadnici Belivukovog…
Kurir pre 1 dan
Jezive glasovne poruke i fotografije koje su pripadnici kriminalnog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, prema tvrdnjama tužilaštva, razmenjivali 14. oktobra 2020. kada je u kuću strave u Ritopeku namamljen a potom ubijen Lazar Vukićevi prikazane su… »
Vesti dana »
"Neka javnost vidi pravo lice tog uglednog pravnika": Aleksandar Kos nakon brutalne tuče u centru Beograda: "Za Čedu bih dao život"
Blic pre 1 satjoš 32 povezane
Pajić (Udruženje Naše mleko): Nema razgovora sa Glamočićem, treba da se iseli iz Srbije
Beta pre 4 satijoš 37 povezanih
Nenadić (Cvećara Imela): „Treći put od letos su nam zapalili cvećaru zbog podrške studentskom pokretu“
Serbian News Media pre 7 satijoš 15 povezanih
Deveti dan protesta mlekara: Blokirana Ibarska magistrala u Mrčajevcima
Newsmax Balkans pre 6 satijoš 20 povezanih