Povezane vesti

"Dugo sam ćutala o porodičnom nasilju" Bivša žena našeg pevača prvi put o traumama: "Noću nisam mogla da spavam"

"Dugo sam ćutala o porodičnom nasilju" Bivša žena našeg pevača prvi put o traumama: "Noću nisam mogla da spavam"

Blic pre 8 sati
Ostala je u dobrim odnosima sa porodicom bivšeg muža Vladana Savića Opisala je kako je izgledao njen život nakon preseljenja iz Jagodine u Beograd Jovana Jocić poznata je u javnosti kao bivša žena Vladana Savića i nekadašnja devojka Saše Kovačevića. Ona… »
Naša poznata pevačica je dobila ime po ljubavnici svog oca! Otkriveni šok detalje iz njenog života: "Voleo je i nju i moju…

Naša poznata pevačica je dobila ime po ljubavnici svog oca! Otkriveni šok detalje iz njenog života: "Voleo je i nju i moju…

Kurir pre 11 sati
Kraljica narodne muzike, Lepa Lukić, progovorila je o teškom detinjstvu, protivljenju brata da postane pevačica, ali i o najvećoj ljubavi koju je tragično izgubila i čiju smrt nije saznala 15 dana. Pevačica je nedavno gostovala u podkastu kod Bokija 13… »
"Nije bio za to da postanem pevačica, dobijala sam šamare": Lepa Lukić otkrila šokantne detalje iz privatnog života

"Nije bio za to da postanem pevačica, dobijala sam šamare": Lepa Lukić otkrila šokantne detalje iz privatnog života

Nova pre 10 sati
Kraljica narodne muzike nedavno je otkrila nepoznate detalje iz svog privatnog života koji su šokirali javnost. Lepa Lukić je nedavno u gostovanju u podkastu kod Bokija 13 priznala da je ime Lepava dobila po ljubavnici njenog oca. "Jesam krštena, moj… »
Dobila ime po ljubavnici svog oca! Naša poznata pevačica otkrila šok detalje: "Voleo je i nju i moju majku"

Dobila ime po ljubavnici svog oca! Naša poznata pevačica otkrila šok detalje: "Voleo je i nju i moju majku"

Telegraf pre 11 sati
Kraljica narodne muzike, Lepa Lukić, otvorila je dušu u podkastu kod Bokija 13 i govorila o teškom detinjstvu, porodičnim nesuglasicama i ljubavima koje su obeležile njen život. Pevačica je otkrila do sada nepoznate detalje o svom odrastanju, karijeri… »
Naša poznata pevačica je dobila ime po ljubavnici svog oca. Otkrila šok detalje iz života: "Voleo je i nju i moju majku"

Naša poznata pevačica je dobila ime po ljubavnici svog oca. Otkrila šok detalje iz života: "Voleo je i nju i moju majku"

Blic pre 11 sati
Otac joj je preminuo kada je imala dve godine Brat joj je branio da postane pevačica, čak joj je i fizički zabranjivao, ali je kasnije priznao da bi je ipak pustio da je znao kako će uspeti. Kraljica narodne muzike progovorila je o teškom detinjstvu… »

Vesti dana »