Povezane vesti
"Dugo sam ćutala o porodičnom nasilju" Bivša žena našeg pevača prvi put o traumama: "Noću nisam mogla da spavam"
Blic 18.02.2026
Ostala je u dobrim odnosima sa porodicom bivšeg muža Vladana Savića Opisala je kako je izgledao njen život nakon preseljenja iz Jagodine u Beograd Jovana Jocić poznata je u javnosti kao bivša žena Vladana Savića i nekadašnja devojka Saše Kovačevića. Ona… »
Naša poznata pevačica je dobila ime po ljubavnici svog oca! Otkriveni šok detalje iz njenog života: "Voleo je i nju i moju…
Kurir 18.02.2026
Kraljica narodne muzike, Lepa Lukić, progovorila je o teškom detinjstvu, protivljenju brata da postane pevačica, ali i o najvećoj ljubavi koju je tragično izgubila i čiju smrt nije saznala 15 dana. Pevačica je nedavno gostovala u podkastu kod Bokija 13… »
"Nije bio za to da postanem pevačica, dobijala sam šamare": Lepa Lukić otkrila šokantne detalje iz privatnog života
Nova 18.02.2026
Kraljica narodne muzike nedavno je otkrila nepoznate detalje iz svog privatnog života koji su šokirali javnost. Lepa Lukić je nedavno u gostovanju u podkastu kod Bokija 13 priznala da je ime Lepava dobila po ljubavnici njenog oca. "Jesam krštena, moj… »
Dobila ime po ljubavnici svog oca! Naša poznata pevačica otkrila šok detalje: "Voleo je i nju i moju majku"
Telegraf 18.02.2026
Kraljica narodne muzike, Lepa Lukić, otvorila je dušu u podkastu kod Bokija 13 i govorila o teškom detinjstvu, porodičnim nesuglasicama i ljubavima koje su obeležile njen život. Pevačica je otkrila do sada nepoznate detalje o svom odrastanju, karijeri… »
Naša poznata pevačica je dobila ime po ljubavnici svog oca. Otkrila šok detalje iz života: "Voleo je i nju i moju majku"
Blic 18.02.2026
Otac joj je preminuo kada je imala dve godine Brat joj je branio da postane pevačica, čak joj je i fizički zabranjivao, ali je kasnije priznao da bi je ipak pustio da je znao kako će uspeti. Kraljica narodne muzike progovorila je o teškom detinjstvu… »
Vesti dana »
Američka ofanziva: Džej Di Vens u Budimpešti, Donald Tramp mlađi u Banjaluci
BBC News pre 11 minutajoš 25 povezanih
Raste napetost: Bela kuća se hitno oglasila, ovo je zvaničan stav o upotrebi nuklearnog oružja u Iranu
Telegraf pre 50 minutajoš 37 povezanih
Mađar optužio SAD za mešanje u izbore: „Istorija Mađarske se ne piše u Vašingtonu“
NIN pre 2 satajoš 31 povezana