Povezane vesti

Đina Džinović dobila 1.000 ruža na adresu: Uslikala poruku, pa otkrila ko stoji iza romantičnog gesta

Đina Džinović dobila 1.000 ruža na adresu: Uslikala poruku, pa otkrila ko stoji iza romantičnog gesta

Mondo pre 23 sata
Ćerka pevača Haris Džinović i modne dizajnerke Melina Džinović, Đina Džinović, trenutno boravi u Barselona, odakle se gotovo svakodnevno oglašava na Instagramu i deli detalje sa putovanja. Ovog puta pokazala je luksuzno iznenađenje koje ju je sačekalo u… »
Pokazala poruku na preskupom poklonu, evo ko se istrošio na nju: Ćerka Harisa Džinovića podelila sve: "Moj si ceo univerzum"…

Pokazala poruku na preskupom poklonu, evo ko se istrošio na nju: Ćerka Harisa Džinovića podelila sve: "Moj si ceo univerzum"…

Blic pre 1 dan
Poruka, koju je Harisova ćerka dobila, bila je puna ljubavi. Đina je nedavno upoznala verenika svoje majke, sa kojim se odmah sprijateljila. Ćerka pevača Harisa Džinovića, Đina, oglasila se iz Barselone i pokazala od koga je dobila preskup poklon. Ona je… »
Đina Džinović dobila 1.000 ruža na adresu! Uslikala poruku, pokazala koji muškarac misli na nju: Moj univerzum

Đina Džinović dobila 1.000 ruža na adresu! Uslikala poruku, pokazala koji muškarac misli na nju: Moj univerzum

Telegraf pre 1 dan
Ćerka pevača Harisa Džinovića i modne dizajnerke Meline, Đina Džinović, uživa u Španiji, a putem Instagrama deli zanimljive trenutke skoro svakog dana. Đina se oglasila se iz Barselone i pokazala preskup poklon koji je dobila. Reč je o hiljadu ruža koje… »

Vesti dana »