Povezane vesti

Haos na suđenju zbog pretučene Srpkinje: Nasilnik iz Berana urlao na sudiju, ročište prekinuto

Haos na suđenju zbog pretučene Srpkinje: Nasilnik iz Berana urlao na sudiju, ročište prekinuto

Mondo pre 22 sata
Na suđenju u Osnovnom sudu u Beranama, Vaso R., osumnjičen za brutalno prebijanje Srpkinje Dejane Ć., vikao je u sudnici nakon što mu je produžen pritvor. "Urlao je u sudnici na mene, sudiju i sve ostale jer mu je produžen pritvor. Na kraju je sudija… »
"Da li si mislio na moje dete kad si me onako tukao?" Uhapšeni za stravično prebijanje Srpkinje u Beranama, napravio haos u…

"Da li si mislio na moje dete kad si me onako tukao?" Uhapšeni za stravično prebijanje Srpkinje u Beranama, napravio haos u…

Kurir pre 24 sata
"Urlao je u sudnici na mene, sudiju i sve ostale jer mu je produžen pritvor. Na kraju je sudija morao da prekine ročište", reči su Srpkinje Dejane Ć. (22), koju je brutalno pretukao Vaso R. u kafiću u Beranama, nakon današnjeg ročišta u Osnovnom sudu u… »
"Pustite me napolje, imam decu kod kuće" Vaso koji je uhapšen zbog jezivog prebijanja Srpkinje u Beranama pravio haos u…

"Pustite me napolje, imam decu kod kuće" Vaso koji je uhapšen zbog jezivog prebijanja Srpkinje u Beranama pravio haos u…

Blic pre 1 dan
Na ročištu su svedočili medicinski radnici, a svedok koji je njen bivši poslodavac opet nije došao, zbog čega je izdat nalog za njegovo privođenje Dejana je izjavila da od hapšenja osumnjičenog prima pretnje "Urlao je u sudnici na mene, sudiju i sve… »

Vesti dana »