Povezane vesti
"Nije to svejedno, znamo da su šanse 50:50" Legendarni Zvezdin fudbaler o transplataciji srca: Rekli su mi "Ne može više…
Kurir pre 20 sati
Miloš Šestić je legenda Crvene zvezde. Danas ima 69 godina i živi sa transplantiranim srcem, a kako, "dobro je, mnogo je bolje nego što je bilo, jer sam svoje probleme sa srcem prihvatio odavno i u skladu s tim živim". U razgovoru za Telegraf.rs, godinu… »
Miloš Šestić, naš slavni fudbaler nakon transplantacije srca: Bolest sam prihvatio još u 40-im, život je borba
Telegraf pre 21 sat
Najstariji pacijent u Srbiji kome je obavljena transplantacija srca. Miloš Šestić, ime je slavnog fudbalera Crvene zvezde. Karijera blistava, mnogo golova i istorijskih rezultata. Danas ima 69. godina i živi sa transplantiranim srcem, a kako za… »
Vesti dana »
Pajić (Udruženje Naše mleko): Nema razgovora sa Glamočićem, treba da se iseli iz Srbije
Beta pre 1 satjoš 32 povezane
Skupština Vojvodine: Rasprava o osnivanju akademija strukovnih studija, usvojen plan za Frušku goru
Radio 021 pre 3 satajoš 26 povezanih
Sindikat FTN-a: Naša koleginica napadnuta u kampusu, policija reagovala posle brojnih poziva
Moj Novi Sad pre 5 satijoš 7 povezanih
Bivši princ Endru priveden zbog neprimerenog ponašanja na javnoj funkciji
Radio sto plus pre 41 minutajoš 68 povezanih
Ponašanje ministra Glamočića proširilo proteste poljoprivrednika
Vreme pre 51 minutajoš 18 povezanih