Povezane vesti
"Šta god ja mislio o Baki Prasetu, to je vandalizam" Boki 13 iskreno o napadu na influensera, strah za sopstvenu bezbednost…
Kurir pre 28 dana
Boki 13 jedan je od stručnog žirija muzičkog takmičenja "Hype zvezde", a pred samo snimanje osvrnuo se na sva češće napade ličnosti sa estrade, pa se osvrnuo na paljenje automobila Baki Prasetu. - Šta god ja mislio o Baki Prasetu i kako god da se on… »
"Nataša Bekvalac je bezobrazna" Boki 13 otkrio šta se dogodilo kada je pevačicu pozvao da gostuje u njegovoj emisiji: Ne znam…
Kurir pre 28 dana
Boki 13 jedan je od stručnog žirija muzičkog takmičenja "Hype zvezde", a pred samo snimanje Bojan Jovanovski otkrio je da jedva čeka početak formata i progovorio o stajliingu koji je sve zasenio. - Stajling je odabrao mene, ne ja njega. Ovo samo ja mogu… »
Vesti dana »
Marta Kos prenela Ani Brnabić zabrinutost EU zbog koraka vlasti Srbije da suzbiju nezavisno sudstvo
Beta pre 2 satajoš 29 povezanih
Užas kod Aleksinca: Žena trovala pse lutalice, pa tela bacala u bunar
Nova pre 19 minutajoš 37 povezanih
Ajatolah najavio osvetu zbog likvidacije Laridžanija! Tramp sprema misiju opasniju od ubistva Bin Ladena! Želi da spreči Iran da napravi atomsku bombu!
Kurir pre 34 minutajoš 69 povezanih
Potpisan ugovor sa Azvirtom o projektovanju i izgradnji brze saobraćajnice Osmeh Vojvodine
Nova ekonomija pre 4 satijoš 30 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 6 satijoš 28 povezanih