Povezane vesti
"Sve se dogodilo u 3 dana, umro je usred..." Dragana Mirković zbog tragičnog gubitka htela da napusti karijeru
Telegraf 18.02.2026
Muzička zvezda Dragana Mirković oprobala se u glumi i snimila film "Slatko od snova". Ona je jednom prilikom govorila o saradnji sa velikim imenima, ali i gubitku koji nikada nije prežalila. - Imala sam privilegiju da glumim sa izvanrednim ljudima… »
"Umro je za tri dana, bila sam neupotrebljiva" Dragana Mirković je zbog njega htela da napusti karijeru: "I danas imam gorak…
Blic 18.02.2026
Gubitak joj je teško pao i ozbiljno je razmišljala da prekine snimanje filma Danas Dragana živi srećno nakon razvoda i ističe da su joj deca najveća podrška u životu. Pevačica Dragana Mirković oprobala se u glumi 194. godine kada je snimila film "Slatko… »
Vesti dana »
Prva žena na čelu Kule: Dr Vesna Tomić izabrana za predsednicu opštine
Večernje novosti pre 8 minutajoš 28 povezanih
Bajraktar: Turska i Rusija pregovaraju o novim isporukama gasa posle 2026.
Politika pre 2 satajoš 37 povezanih
Sejda je vodila životnu bitku duže od Halida: Poslednju pesmu posvetio njoj VIDEO
B92 pre 53 minutajoš 24 povezane
Mijatović podneo ostavku: Ovo nije moj kraj, želim da budem predsednik Partizana
RTS pre 38 minutajoš 43 povezane
Nestabilno i toplo vreme u Srbiji sa upozorenjima na grmljavinske nepogode i lokalne nepogode od 1. do 4. juna
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 87 povezanih