Povezane vesti
"Sestra me je odgajila, majka bi me odvela u propast": Jovana Jeremić sa 18 otišla od kuće, ovako se slaže sa porodicom
Mondo pre 25 dana
Voditeljka Jovana Jeremić otkrila je nepoznate detalje iz privatnog života i odnosa sa porodicom. Ona je rekla da je nju sestra odgajila, te objasnila zbog čega se kao jako mlada preselila u Beograd. Jovana je rekla da su sestra i brat imali veliki… »
"Odgajila me je sestra, majka bi me odvela u propast" - Jovana Jeremić šokirala pričom o porodičnim odnosima
Telegraf pre 25 dana
Voditeljka Pink televizije, Jovana Jeremić, nedavno je ostala bez oca, a sada je progovorila o svojoj porodici. Jovana je istakla da je nju sestra odgajila, pa objasnila zbog čega se još kao jako mlada preselila u Beograd. - Mene je sestra odgajala. Moja… »
Vesti dana »
Vašington poziva svet u ratnu zonu: Tramp ne može sam protiv Irana
Politika pre 44 minutajoš 66 povezanih
Nastava i podela među studentima: Kako su blokade uticale na akademsku zajednicu?
Euronews pre 10 satijoš 14 povezanih
Luka Jović dao još dva gola u Grčkoj: Nije bilo dovoljno da zadrži AEK na vrhu
Mondo pre 44 minutajoš 93 povezane
Rat besni na Bliskom istoku: Tramp pravi koaliciju za Ormuz; IRCG - Trošimo zalihe od pre 10 godina; Admiral IRCG: Amerikanci moraju da odu
Večernje novosti pre 44 minutajoš 73 povezane
Zvezda primila 114 poena u Sarajevu: Dubai razbio crveno-bele i zadržao lidersku poziciju!
Hot sport pre 1 satjoš 28 povezanih