Povezane vesti
"Oko mene se digla velika frka": Ceca o susretu s tužiocem koji joj je dao nanogicu, otkrila šta je rekao pre presude
Mondo pre 10 sati
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović se u emisiji prisetila trenutka iz 2010. godine i otkrila detalje susreta sa čovekom koji je, prema njenim rečima, u svojim rukama držao njenu budućnost. Dok je javnost brujala o njenom slučaju, Ceca je proživljavala… »
Ceci prišao tužilac zbog kog je dobila nanogicu: Njegove reči nikada neće zaboraviti
Kurir pre 10 sati
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je da joj je jednom prilikom prišao tužilac koji je bio zadužen za njen slučaj. Ceca je 2011. godine služila kaznu kućnog zatvora uz elektronski nadzor, a reči tužioca tada su je ostavile bez teksta. - Dešava mi… »
"Digla se frka oko mene, bila sam u životnoj katastrofi" Ceca srela tužioca koji je trebalo da joj odredi sudbinu, zanemela…
Blic pre 19 sati
Ceca Ražnatović je u emisiji 'Ceca Show' otvoreno govorila o najtežem periodu svog života iz 2010. i 2011. godine. Prisjetila se susreta sa tužiocem koji je tada odlučivao o njenoj sudbini, a koji joj je priznao koliko je uticala na njegov život. U novoj… »
Vesti dana »
Sutra veliki sastanak sa poljoprivrednicima u Beogradu! Evropska komisija prihvatila inicijativu Srbije, slede i konsultacije o tržištu mleka (video)
Blic pre 4 minutajoš 35 povezanih
Nenadić (Cvećara Imela): „Treći put od letos su nam zapalili cvećaru zbog podrške studentskom pokretu“
Serbian News Media pre 4 satijoš 15 povezanih
Šire se blokade poljoprivrednika nakon neuspelih pregovora sa ministrom Glamočićem
Insajder pre 1 satjoš 19 povezanih