Povezane vesti
Ceci prišao tužilac zbog kog je dobila nanogicu: Njegove reči nikada neće zaboraviti
Kurir pre 28 dana
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je da joj je jednom prilikom prišao tužilac koji je bio zadužen za njen slučaj. Ceca je 2011. godine služila kaznu kućnog zatvora uz elektronski nadzor, a reči tužioca tada su je ostavile bez teksta. - Dešava mi… »
"Oko mene se digla velika frka": Ceca o susretu s tužiocem koji joj je dao nanogicu, otkrila šta je rekao pre presude
Mondo pre 28 dana
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović se u emisiji prisetila trenutka iz 2010. godine i otkrila detalje susreta sa čovekom koji je, prema njenim rečima, u svojim rukama držao njenu budućnost. Dok je javnost brujala o njenom slučaju, Ceca je proživljavala… »
"Digla se frka oko mene, bila sam u životnoj katastrofi" Ceca srela tužioca koji je trebalo da joj odredi sudbinu, zanemela…
Blic pre 28 dana
Ceca Ražnatović je u emisiji 'Ceca Show' otvoreno govorila o najtežem periodu svog života iz 2010. i 2011. godine. Prisjetila se susreta sa tužiocem koji je tada odlučivao o njenoj sudbini, a koji joj je priznao koliko je uticala na njegov život. U novoj… »
Vesti dana »
Uhapšen lažni prodavac u Vrbasu: starici ukrao nakit, policija ga pronašla u Subotici
RTV pre 1 satjoš 39 povezanih
"Danas novi talas najvećih američkih udara na Iran" Hegset: Misija ide po planu
Večernje novosti pre 1 satjoš 35 povezanih
GRAD PIROT POMAŽE LEČENJE DECE: Za ovu godinu opredeljeno 2,6 miliona dinara
Pirotske vesti pre 2 satajoš 23 povezane
(Foto) Fudbaler Galatasaraja nasmejan posle horor povrede: Oglasio se nakon operacije
Euronews pre 2 satajoš 27 povezanih