Povezane vesti

Nije oženjen i ne krijem ga zbog toga: Dara Bubamara progovorila o novom dečku, otkrila i kako je reagovao njen sin (foto)

Nije oženjen i ne krijem ga zbog toga: Dara Bubamara progovorila o novom dečku, otkrila i kako je reagovao njen sin (foto)

Večernje novosti pre 3 sata
FOLK zvezda i članica žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, Dara Bubamara, već neko vreme uživa u novoj ljubavi, ali svog partnera i dalje ne želi da predstavi javnosti. Foto: Novosti Ipak, u razgovoru za naš list, otkrila je nekoliko zanimljivih… »
"Ne krijem ga jer je oženjen": Dara Bubamara ponovo našla mlađeg dečka, a evo s kim je sve bila pevačica (foto)

"Ne krijem ga jer je oženjen": Dara Bubamara ponovo našla mlađeg dečka, a evo s kim je sve bila pevačica (foto)

Mondo pre 10 sati
Pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja Zvezde Granda Dara Bubamara, nastupala je sinoć u jednom prestoničkom klubu, kada je otkrila da je ponovo srećna u ljubavi. Dara je otkrila da se nije vodila parolom "mlađe je slađe", ali da se tako… »
"Nije oženjen, ne krijem ga zbog toga" Dara Bubamara o novom dečku, otkrila kako je proteklo njegovo upoznavanje sa sinom: "On…

"Nije oženjen, ne krijem ga zbog toga" Dara Bubamara o novom dečku, otkrila kako je proteklo njegovo upoznavanje sa sinom: "On…

Kurir pre 13 sati
Pevačica Dara Bubamara otkrila je da je zaljubljena. - Jako mi je lepo, mislim da sam našla svog partnera koji me ispunjava emotivno i pažnjom. On je isti kao ja energetski, miran je kada treba, ume da me smiri kada treba, da popriča sa mnom... Osvojio… »
"Nije oženjen, ne krijem ga..." Dara o novom dečku: Pomenula i kolegu "Treba da ga je sramota, pomogla sam mu"

"Nije oženjen, ne krijem ga..." Dara o novom dečku: Pomenula i kolegu "Treba da ga je sramota, pomogla sam mu"

Telegraf pre 13 sati
Pevačica Dara Bubamara sinoć je nastupala u jednom prestoničkom klubu, te je prokomentarisala aktuelne teme na estrai. Dara je kao i uvek bila lepo raspoložena i direktna te je ne krila činjenicu da je zaljubljena. - Jako mi je lepo, mislim da sam našla… »

Blic pre 20 sati
Rekla je da Slobu Radanovića treba da bude sramota Istakla je da je njen novi dečko jako romantičan Pevačica Dara Bubamara pred večerašnji nastup u Beogradu razgovarala je sa ekipom "Blica", a u lokal je stigla u veoma smeloj kombinaciji. Ona je pred… »

Vesti dana »