Povezane vesti
"Voji sam u braku bila mama, ne žena": Jovana priznala da se nije slagala s majkom, pa šokirala izjavom o bivšem mužu
Mondo 19.02.2026
Voditeljka Jovana Jeremić iza sebe ima brak sa Vojislavom Miloševićem sa kojim ima ćerku Leu. Ona uvek ističe da je sa bivšim mužem ostala u odličnim odnosima, a sada je otkrila nepoznate detalje iz bračnog života. Jovana je rekla da njen i Vojin brak… »
"Moja mama bez muškarca ništa ne bi ostvarila, ona suštinski nije jaka žena!" Jovana Jeremić surovo o porodici
Telegraf 19.02.2026
Voditeljka Jovana Jeremić iza sebe ima brak sa Vojislavom Miloševićem sa kojim ima ćerku Leu. Ona uvek ističe da je sa bivšim mužem ostala u odličnim odnosima, a sada je otkrila nepoznate detalje iz bračnog života. Naime, Jovana je rekla da njen i Vojin… »
"Voji sam bila mama, a ne žena" Jovana Jeremić nikad iskrenije o razvodu i svekrvi: "Drugi muž će biti finansijski jači"
Blic 19.02.2026
Nada se da će nakon 35. godine pronaći partnera koji je jači od nje, posebno u materijalnom smislu Istakla je i da su na njen život najviše uticali sestra i brat Voditeljka Jovana Jeremić iza sebe ima brak sa Vojislavom Miloševićem sa kojim ima ćerku… »
"Sestra me je odgajala, majka bi me odvela u propast" Jovana Jeremić prvi put o porodičnim odnosima: "Sa 18 godina sam otišla…
Blic 18.02.2026
Sa 18 godina se preselila u Beograd zbog fakulteta Jovana je izjavila da sada mašta o proširenju porodice i želi blizance Voditeljka Jovana Jeremić otkrila je nepoznate detalje iz privatnog života i odnosa sa porodicom. Ona je rekla da je nju sestra… »
Vesti dana »
Ovo je 5 glavnih zaključaka sa istorijskog susreta Donalda Trampa i Si Đinpinga: od trgovine do AI
Telegraf pre 24 minutajoš 33 povezane
Američki ambasador pri UN kritikovao sve koji su napustili salu tokom Netanjahuovog govora
Radio 021 pre 59 minutajoš 18 povezanih
Jovanović pevao „Bože pravde“, pa pobedio Srbiju: „Od žreba sam imao emocije“
Sputnik pre 1 satjoš 33 povezane
NAGLO ZAHLAĐENJE U SRBIJI: Kiša i pljuskovi, temperatura pada i do 13 stepeni – evo kakvo vreme stiže za vikend
Glas juga pre 2 satajoš 23 povezane
Snažna eksplozija u Atini: Teško oštećena zgrada, povređen prolaznik
IndeksOnline pre 14 minutajoš 13 povezanih