Povezane vesti

"Voji sam u braku bila mama, ne žena": Jovana priznala da se nije slagala s majkom, pa šokirala izjavom o bivšem mužu

"Voji sam u braku bila mama, ne žena": Jovana priznala da se nije slagala s majkom, pa šokirala izjavom o bivšem mužu

Mondo pre 1 dan
Voditeljka Jovana Jeremić iza sebe ima brak sa Vojislavom Miloševićem sa kojim ima ćerku Leu. Ona uvek ističe da je sa bivšim mužem ostala u odličnim odnosima, a sada je otkrila nepoznate detalje iz bračnog života. Jovana je rekla da njen i Vojin brak… »
"Moja mama bez muškarca ništa ne bi ostvarila, ona suštinski nije jaka žena!" Jovana Jeremić surovo o porodici

"Moja mama bez muškarca ništa ne bi ostvarila, ona suštinski nije jaka žena!" Jovana Jeremić surovo o porodici

Telegraf pre 1 dan
Voditeljka Jovana Jeremić iza sebe ima brak sa Vojislavom Miloševićem sa kojim ima ćerku Leu. Ona uvek ističe da je sa bivšim mužem ostala u odličnim odnosima, a sada je otkrila nepoznate detalje iz bračnog života. Naime, Jovana je rekla da njen i Vojin… »
"Voji sam bila mama, a ne žena" Jovana Jeremić nikad iskrenije o razvodu i svekrvi: "Drugi muž će biti finansijski jači"

"Voji sam bila mama, a ne žena" Jovana Jeremić nikad iskrenije o razvodu i svekrvi: "Drugi muž će biti finansijski jači"

Blic pre 1 dan
Nada se da će nakon 35. godine pronaći partnera koji je jači od nje, posebno u materijalnom smislu Istakla je i da su na njen život najviše uticali sestra i brat Voditeljka Jovana Jeremić iza sebe ima brak sa Vojislavom Miloševićem sa kojim ima ćerku… »
"Sestra me je odgajala, majka bi me odvela u propast" Jovana Jeremić prvi put o porodičnim odnosima: "Sa 18 godina sam otišla…

"Sestra me je odgajala, majka bi me odvela u propast" Jovana Jeremić prvi put o porodičnim odnosima: "Sa 18 godina sam otišla…

Blic pre 1 dan
Sa 18 godina se preselila u Beograd zbog fakulteta Jovana je izjavila da sada mašta o proširenju porodice i želi blizance Voditeljka Jovana Jeremić otkrila je nepoznate detalje iz privatnog života i odnosa sa porodicom. Ona je rekla da je nju sestra… »

Vesti dana »