Povezane vesti

"Nisam spavao 8 dana, a onda su me odveli u bolnicu": Doživeo pravi pakao, kad čujete šta mu se desilo...

"Nisam spavao 8 dana, a onda su me odveli u bolnicu": Doživeo pravi pakao, kad čujete šta mu se desilo...

Telegraf pre 13 sati
Završio na psihijatriji. Tomi Grejs iz okruga Bermondzi, u jugoistočnom Londonu, nije mislio da će ga dobra namera dovesti do ivice ludila. On je pričao o iskustvu iz 2021. godine, pošto osam dana nije spavao, a tokom rada na dobrotvornoj akciji. Tada… »
8 dana nije spavao jer je skupljao novac za beskućnike: "Doživeo sam slom uma i tela i završio na psihijatriji"

8 dana nije spavao jer je skupljao novac za beskućnike: "Doživeo sam slom uma i tela i završio na psihijatriji"

Mondo pre 17 sati
Tomi Grevs (32) iz Londona imao je plemenitu ideju. Želeo je da skupi novac za beskućnike, ali njegova želja da pomogne brzo se pretvorila u noćnu moru. Zbog stresa i uzbuđenja proveo je osam dana bez sna, što ga je odvelo u tešku psihozu i na… »
Nisam spavao 8 dana, a onda su me odveli u bolnicu: Lekari nisu mogli da veruju kako se ponaša

Nisam spavao 8 dana, a onda su me odveli u bolnicu: Lekari nisu mogli da veruju kako se ponaša

Kurir pre 1 dan
Tomi Grejvs, sada trener za spavanje, nije spavao osam dana u martu 2021. godine dok je organizovao dobrotvorni događaj za beskućnike. Njegova posvećenost projektu dovela je do potpune iscrpljenosti – i ozbiljno je narušila njegovo mentalno zdravlje… »
"Nisam spavao 8 dana, a onda sam zaista prošao kroz pakao. Kad ispričam ljudima šta sam video i šta mi se desilo..."

"Nisam spavao 8 dana, a onda sam zaista prošao kroz pakao. Kad ispričam ljudima šta sam video i šta mi se desilo..."

Nova pre 24 sata
Jedno je dati sve od sebe za plemenit cilj, a sasvim drugo završiti na psihijatriji nakon osam neprospavanih noći. Upravo to se dogodilo Tomiju Grejvsu iz Londona u martu 2021. godine, dok je pokušavao da prikupi novac za lokalnu humanitarnu organizaciju… »

Vesti dana »