Povezane vesti
"Nisam spavao 8 dana, a onda su me odveli u bolnicu": Doživeo pravi pakao, kad čujete šta mu se desilo...
Telegraf 19.02.2026
Završio na psihijatriji. Tomi Grejs iz okruga Bermondzi, u jugoistočnom Londonu, nije mislio da će ga dobra namera dovesti do ivice ludila. On je pričao o iskustvu iz 2021. godine, pošto osam dana nije spavao, a tokom rada na dobrotvornoj akciji. Tada… »
8 dana nije spavao jer je skupljao novac za beskućnike: "Doživeo sam slom uma i tela i završio na psihijatriji"
Mondo 19.02.2026
Tomi Grevs (32) iz Londona imao je plemenitu ideju. Želeo je da skupi novac za beskućnike, ali njegova želja da pomogne brzo se pretvorila u noćnu moru. Zbog stresa i uzbuđenja proveo je osam dana bez sna, što ga je odvelo u tešku psihozu i na… »
Nisam spavao 8 dana, a onda su me odveli u bolnicu: Lekari nisu mogli da veruju kako se ponaša
Kurir 19.02.2026
Tomi Grejvs, sada trener za spavanje, nije spavao osam dana u martu 2021. godine dok je organizovao dobrotvorni događaj za beskućnike. Njegova posvećenost projektu dovela je do potpune iscrpljenosti – i ozbiljno je narušila njegovo mentalno zdravlje… »
"Nisam spavao 8 dana, a onda sam zaista prošao kroz pakao. Kad ispričam ljudima šta sam video i šta mi se desilo..."
Nova 19.02.2026
Jedno je dati sve od sebe za plemenit cilj, a sasvim drugo završiti na psihijatriji nakon osam neprospavanih noći. Upravo to se dogodilo Tomiju Grejvsu iz Londona u martu 2021. godine, dok je pokušavao da prikupi novac za lokalnu humanitarnu organizaciju… »
Vesti dana »
Advokat Kovačević i dvoje aktivista Zborova NS pušteni iz policije: Dvoje zadržano 48 sati
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
CNN: Navodni eksploziv kod gasovoda u Srbiji uzburkao kampanju pred izbore u Mađarskoj
Danas pre 1 satjoš 2 povezane