Povezane vesti

Jokić o nastavku karijere: Igraću košarku dokle god budem bio na visokom nivou

Jokić o nastavku karijere: Igraću košarku dokle god budem bio na visokom nivou

Newsmax Balkans pre 2 sata
Mislim da ću igrati košarku dokle god budem mogao, dokle god budem igrao na visokom nivou, izjavio je centar Denvera i reprezentativac Srbije Nikola Jokić. Jokić je ove sezone zbog povrede kolena propustio 16 utakmica u NBA ligi. "To je bio potpuno nov… »
Slavljenik Jokić: „Stalo mi je do košarke, igraću dok me zdravlje bude služilo“

Slavljenik Jokić: „Stalo mi je do košarke, igraću dok me zdravlje bude služilo“

Sputnik pre 3 sata
Nikola Jokići slavi 31. rođendan, a tim povodom dao je intervju za ESPN u kojem je govorio o budućnosti i odnosu prema košarci. Kaže, planira da igra dok je zdrav. Jokić je ove sezone zbog povrede kolena propustio 16 utakmica u NBA ligi. „To je bio… »
​Jokić: Igraću košarku dokle god budem mogao

​Jokić: Igraću košarku dokle god budem mogao

Politika pre 4 sati
​Ove sezone je zbog povrede kolena propustio 16 utakmica u NBA ligi. Mislim da ću igrati košarku dokle god budem mogao da je igram, dokle god budem mogao da igram na visokom nivou, izjavio je danas centar Denvera i reprezentativac Srbije Nikola Jokić u… »
Jokić pred rođendan razbio najveći mit o sebi i otkrio kad će biti kraj!

Jokić pred rođendan razbio najveći mit o sebi i otkrio kad će biti kraj!

Sportske.net pre 5 sati
Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić odbacio je mit o ravnodušnosti na terenu, ističući da mu je stalo mnogo do dešavanja, bez obzira na to što njegova ličnost u pojedinim trenucima ne odaje takav utisak. Uoči 31. rođendana rođeni Somborac je dao veliki… »
Jokić na 31. rođendan otkrio plan: Igraću dok me zdravlje služi, a trenutno biram – NBA prsten

Jokić na 31. rođendan otkrio plan: Igraću dok me zdravlje služi, a trenutno biram – NBA prsten

Dnevnik pre 5 sati
DENVER: Mislim da ću igrati košarku dokle god budem mogao da je igram, dokle god budem mogao da igram na visokom nivou, izjavio je danas centar Denvera i reprezentativac Srbije Nikola Jokić u intervjuu za I-Es-Pi-En (ESPN). Jokić je ove sezone zbog… »
Jokić "srušio" najveći mit o sebi VIDEO

Jokić "srušio" najveći mit o sebi VIDEO

B92 pre 5 sati
Centar Denver Nikola Jokić dao je rođendanski intervju, u kom je između ostalog govorio o tome do kada će igrati košarku. Jokić ovog 19. februara slavi 31. rođendan, što je bio povod da da intervju za ESPN, a sve je počelo pitanjem kako se osećao dok je… »
Jokić rešio večitu dilemu - konjska trka ili NBA prsten

RTS pre 6 sati
Srpski košarkaš Nikola Jokić rekao je u razgovoru sa američkom novinarkom da mu je stalo do košarke i da uživa u takmičenju, ali da uspehe i neuspehe verovatno doživljava drugačije od drugih. Najavio je da će košarku igrati sve dok bude mogao da nastupa… »

RTV pre 5 sati
BEOGRAD - Srpski košarkaš Nikola Jokić rekao je u razgovoru sa američkom novinarkom da mu je stalo do košarke i da uživa u takmičenju, ali da uspehe i neuspehe verovatno doživljava drugačije od drugih. Najavio je da će košarku igrati sve dok bude mogao… »
Jokić pogledao Maliku u oči i poručio: "To je najveća zabluda koju imate o meni"

Jokić pogledao Maliku u oči i poručio: "To je najveća zabluda koju imate o meni"

Mondo pre 7 sati
Najbolji košarkaš sveta Nikola Jokić proslavlja danas 31. rođendan i tim povodom dao je kratak intervju za američki "ESPN" gde je novinarka Malika Endrjuz uspela da "razbije mit" koji vlada o njemu. Kada je pitala Jokića kako se osećao dok je bio… »

Vesti dana »