Povezane vesti

"Moj srpski odlazi dođavola" Zorannah u problemu, zaboravila maternji jezik: Razbesnela sve, gore mreže

"Moj srpski odlazi dođavola" Zorannah u problemu, zaboravila maternji jezik: Razbesnela sve, gore mreže

Telegraf pre 6 sati
Najpoznatija srpska modna blogerka i influenserka Zorana Jovanović, u javnosti poznatija kao Zorannah, često zna da šokira i uzburka društvene mreže. Sada joj je ponovo to pošlo za rukom samo zbog jednog snimka. Iako su njeni pratioci navikli da ona… »
"Zoranah mesec dana u Americi i već je zaboravila srpski": Zbog ovog videa influenserka na meti osuda (VIDEO)

"Zoranah mesec dana u Americi i već je zaboravila srpski": Zbog ovog videa influenserka na meti osuda (VIDEO)

Nova pre 9 sati
Naša popularna influenserka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, trenutno boravi u Americi zbog obaveza svog verenika, fudbalera Eloja Ruma. Zoranah i iz Amerike redovno snima za svoju publiku, a ovog puta im se pohvalila čizmama koje je kupila… »
"Moj srpski odlazi dođavola" Zorannah zaboravlja maternji jezik nakon mesec dana u Americi: Evo koje reči nikako ne može da se…

"Moj srpski odlazi dođavola" Zorannah zaboravlja maternji jezik nakon mesec dana u Americi: Evo koje reči nikako ne može da se…

Blic pre 12 sati
Korisnici društvenih mreža optužuju Zorannah da namerno pravi ovakve ispade radi pažnje. Zorannah se nedavno verila za fudbalera Eloja Ruma i zajedno su kupili svoju prvu nekretninu. Najpoznatija srpska modna blogerka i influenserka Zorana Jovanović, u… »
"Moj srpski odlazi dođavola" Zorannah zaboravila maternji samo mesec dana u Americi: Evo koje reči nije mogla da se seti -…

"Moj srpski odlazi dođavola" Zorannah zaboravila maternji samo mesec dana u Americi: Evo koje reči nije mogla da se seti -…

Kurir pre 12 sati
Najpoznatija srpska modna blogerka i influenserka Zorana Jovanović, u javnosti poznatija kao Zorannah, ponovo je uspela da šokira domaću javnost i postane glavna tema na društvenim mrežama, i to sve zbog jednog jedinog snimka. Iako je odavno poznata po… »

Vesti dana »