Povezane vesti

"Moj srpski odlazi dođavola" Zorannah u problemu, zaboravila maternji jezik: Razbesnela sve, gore mreže

"Moj srpski odlazi dođavola" Zorannah u problemu, zaboravila maternji jezik: Razbesnela sve, gore mreže

Telegraf 19.02.2026
Najpoznatija srpska modna blogerka i influenserka Zorana Jovanović, u javnosti poznatija kao Zorannah, često zna da šokira i uzburka društvene mreže. Sada joj je ponovo to pošlo za rukom samo zbog jednog snimka. Iako su njeni pratioci navikli da ona… »
"Zoranah mesec dana u Americi i već je zaboravila srpski": Zbog ovog videa influenserka na meti osuda (VIDEO)

"Zoranah mesec dana u Americi i već je zaboravila srpski": Zbog ovog videa influenserka na meti osuda (VIDEO)

Nova 19.02.2026
Naša popularna influenserka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, trenutno boravi u Americi zbog obaveza svog verenika, fudbalera Eloja Ruma. Zoranah i iz Amerike redovno snima za svoju publiku, a ovog puta im se pohvalila čizmama koje je kupila… »
"Moj srpski odlazi dođavola" Zorannah zaboravlja maternji jezik nakon mesec dana u Americi: Evo koje reči nikako ne može da se…

"Moj srpski odlazi dođavola" Zorannah zaboravlja maternji jezik nakon mesec dana u Americi: Evo koje reči nikako ne može da se…

Blic 19.02.2026
Korisnici društvenih mreža optužuju Zorannah da namerno pravi ovakve ispade radi pažnje. Zorannah se nedavno verila za fudbalera Eloja Ruma i zajedno su kupili svoju prvu nekretninu. Najpoznatija srpska modna blogerka i influenserka Zorana Jovanović, u… »
"Moj srpski odlazi dođavola" Zorannah zaboravila maternji samo mesec dana u Americi: Evo koje reči nije mogla da se seti -…

"Moj srpski odlazi dođavola" Zorannah zaboravila maternji samo mesec dana u Americi: Evo koje reči nije mogla da se seti -…

Kurir 19.02.2026
Najpoznatija srpska modna blogerka i influenserka Zorana Jovanović, u javnosti poznatija kao Zorannah, ponovo je uspela da šokira domaću javnost i postane glavna tema na društvenim mrežama, i to sve zbog jednog jedinog snimka. Iako je odavno poznata po… »

Vesti dana »