Povezane vesti
"Ukrali su mi 25.000 dolara": Bosanac zaradio silne pare za mesec dana, opljačkali ga dok je bio na turneji
Mondo pre 5 sati
Harmonikaš, kompozitor i član žirija u Zvezdama Granda Dragan Stojković Bosanac progovorio je o svom privatnom životu i prisetio se incidenta kada mu je neko ukrao zaradu. - Desio se jedan peh, ukrali su mi celu zaradu za mesec i po dana od 25.000… »
Bosanac godinama nije kročio u jednu prostoriju u svojoj kući - sada je otkrio bizaran razlog
Nova pre 9 sati
Dragan Stojković Bosanac istakao je da i dalje komponuje i stvara muziku, ali da to više ne radi u svom studiju koji se nalazi u suterenu porodične kuće na Bežanijskoj kosi. Kako je istakao, tamo nije ušao godinama. "Moram da vam otkrijem da u tu… »
"Ukrali su mi: 25.000 dolara" Bosanca opljačkali na turneji, uzeli mu mesečnu zaradu: "Ostao sam bez kinte, a zarađivao sam…
Blic pre 10 sati
Tokom karijere bio je jedan od najtraženijih muzičara i zarađivao je veće honorare čak i od nekih poznatih pevača. Bosanac je ispričao kako mu je ukradena zarada u Americi, ali je kasnije uspeo da ponovo zaradi novac. Harmonikaš, kompozitor i član žirija… »
Bosanac godinama nije kročio u ovu prostoriju u kući u kojoj živi! Razlog je bizaran: "Plašim se da ću umreti"
Telegraf pre 12 sati
Dragan Stojković Bosanac istakao je da i dalje komponuje i stvara muziku, ali da to više ne radi u svom studiju koji se nalazi u suterenu porodične kuće na Bežanijskoj kosi! Kako je istakao, tamo nije ušao godinama. - Moram da vam otkrijem da u tu… »
Bosanac u jednoj prostoriji u svojoj kući ne ulazi godinama: Plašim se da ću umreti
Kurir pre 13 sati
Dragan Stojković Bosanac u jednoj prostoriji u svojoj kući ne ulazi godinama. Kompozitor je u porodičnom domu napravio studio u kom je radio nekoliko desenija, a nedavno je otkrio da tamo ne ulazi već neko vreme. Razlog će vas nasmejati. On i dalje… »
Vesti dana »
Rusvaj kod Palate pravde: Čeda Jovanović pretukao beogradskog advokata u kafiću. Obojica imaju drugačije verzije događaja, evo šta se, navodno, dogodilo
Dnevnik pre 1 satjoš 32 povezane
Sutra veliki sastanak sa poljoprivrednicima u Beogradu! Evropska komisija prihvatila inicijativu Srbije, slede i konsultacije o tržištu mleka (video)
Blic pre 2 satajoš 37 povezanih
Sindikat novosadskog Fakulteta tehničkih nauka: Procesuirati napadače na profesorku Jelenu Janev i studente
Insajder pre 8 satijoš 8 povezanih
Nenadić (Cvećara Imela): Treći put od letos su nam zapalili cvećaru zbog podrške studentskom pokretu
Radio sto plus pre 7 satijoš 15 povezanih
Kriza u mlekarstvu – koji su mehanizmi na raspolaganju državi i da li je rešenje u uvođenju prelevmana
RTS pre 3 satajoš 20 povezanih