Povezane vesti
"Uvek nastupam do sat vremena": Ceca Ražnatović o romskim veseljima, rekla i šta radi kad joj gosti daju bakšiš
Mondo 19.02.2026
Romska veselja važe za najplaćenije, ali i najzahtevnije nastupe na estradi, a veliki broj pevača je nebrojeno puta pričao o dešavanjima koje gosti ne mogu da vide. Sada je Ceca Ražnatović, zajedno sa Zejnom Murkić i Oljom Bajrami, pričala na temu… »
"Pevala sam četiri godine na romskim svadbama" Olja Bajrami se zbog posla preselila u Hrvatsku: "Zaradila sam prelep novac"…
Blic 18.02.2026
U emisiji 'Ceca show' razgovaralo se o nastupima pevača na romskim svadbama Zejna Murkić je istakla psihičku težinu ovakvih nastupa, dok je Olja Bajrami rekla da uživa u ovim angažmanima Tema o kojoj se na estradi ne govori toliko, večeras je ogoljena u… »
Vesti dana »
Održan studentski protest u Beogradu, akademci pozvali na Slaviju 23. maja
Beta pre 4 satijoš 30 povezanih
Tramp: Odgovor Irana na američki predlog potpuno neprihvatljiv
Insajder pre 50 minutajoš 26 povezanih
"Ostavka nije dobrovoljna": Trampovi poslovni interesi su razlog što Šmit mora da ode iz BiH
Nova pre 31 minutajoš 23 povezane
Tramp je upravo odbio! "Ne dopada mi se. Neprihvatljivo je!" Odmah je pobesneo, Teheran preti Britaniji i Francuskoj, hitno se oglasio Makron
Blic pre 21 minutajoš 37 povezanih
Arteta o VAR presudi koja je možda rešila šampionat: "Velika, ali pravedna odluka"
Sportske.net pre 21 minutajoš 48 povezanih