Povezane vesti
"Uvek nastupam do sat vremena": Ceca Ražnatović o romskim veseljima, rekla i šta radi kad joj gosti daju bakšiš
Mondo 19.02.2026
Romska veselja važe za najplaćenije, ali i najzahtevnije nastupe na estradi, a veliki broj pevača je nebrojeno puta pričao o dešavanjima koje gosti ne mogu da vide. Sada je Ceca Ražnatović, zajedno sa Zejnom Murkić i Oljom Bajrami, pričala na temu… »
"Pevala sam četiri godine na romskim svadbama" Olja Bajrami se zbog posla preselila u Hrvatsku: "Zaradila sam prelep novac"…
Blic 18.02.2026
U emisiji 'Ceca show' razgovaralo se o nastupima pevača na romskim svadbama Zejna Murkić je istakla psihičku težinu ovakvih nastupa, dok je Olja Bajrami rekla da uživa u ovim angažmanima Tema o kojoj se na estradi ne govori toliko, večeras je ogoljena u… »
Vesti dana »
Vučić: Još 2021. u Davosu sam shvatio da ništa u budućnosti neće biti isto
Politika pre 8 minutajoš 39 povezanih
On će biti novi britanski premijer: Odlazak Kira Starmera, dolazak "kralja severa"?
Večernje novosti pre 22 minutajoš 48 povezanih
Skup podrške porodici Gruhonjić večeras u Novom Sadu: Novinarska udruženja traže hitnu istragu napada
Mašina pre 33 minutajoš 28 povezanih
Tajni spisak EXPO izvođača: Na najvažnijem državnom projektu rade sestra Ace Rošavog, osuđivani navijači, član Pink Pantera, Bagzijev sin, firma povezana sa Čumetom...
Nova pre 1 satjoš 4 povezane
RHMZ izdao upozorenje - u kojim delovima Srbije nas očekuju pljuskovi, grmljavina, pa i grad
N1 Info pre 3 satajoš 31 povezana