Povezane vesti
Adetokumbo napušta Bakse posle 13 godina: „Da je do mene, možda bih već otišao“
Danas 19.02.2026
Grčki košarkaš Janis Adetokumbo će, ako ne bude nekog velikog preokreta, na kraju sezone napustiti Milvoki Bakse. Praktično je to potvrdio je to Janis u izjavi za „Kosmot TV“. – Sada sam u Milvoki Baksima. Nije na meni, da je do mene, možda bih već… »
Razočarani Janis rešio da progovori: Napuštam Milvoki! Da je do mene - već bih bio u drugom klubu!
Kurir 19.02.2026
NBA superstar Janis Adetokumbo rešio je da napusti Milvoki Bakse. U razgovoru za grčki "Cosmote TV" jedan od najboljih košarkaša današnjice otkrio je da je nezadovoljan i da želi da ide. "Da je do mene, već bih bio u drugom klubu. Sledećeg leta će biti… »
Vesti dana »
Šef misije UNMIK na sednici UN o Kosovu: Postignut napredak u dijalogu Beograda i Prištine, nadam se skorom sastanku Vučića i Kurtija
Insajder pre 1 satjoš 38 povezanih
Katai plesao i pisao istoriju: Rekord je velika stvar, ali najvažnije je da ekipa pobeđuje
Kurir pre 44 minutajoš 63 povezane
Ljut zbog Grenlanda i Ormuza Tramp razmišlja o povlačenju dela američkih trupa iz Evrope
Politika pre 24 minutajoš 51 povezana
Kolaps na aerodromima širom Evrope Već sada na graničnim prelazima EU je potpuni haos i pakao za putnike Svi strepe šta tek sledi od ponoći kada počinje puna primena EES sistema
Dnevnik pre 4 satijoš 34 povezane
Tokom predstojećih praznika: Besplatan parking u Novom Sadu
Večernje novosti pre 6 satijoš 32 povezane