Povezane vesti
"Nikada Rusiji nećemo dati Donbas"! Zelenski: Hiljade Ukrajinaca je poginulo za taj deo zemlje (video)
Kurir pre 10 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenskidao je intervju britanskom novinaru i voditelju Pirsu Morganu nakon propalih pregovora sa Rusijom u Ženevi u Švajcarskoj kada je napomenuo da Ukrajina neće predati Donbas Rusiji. Pre intervjua je žestoko kritikovao i… »
"Hiljade Ukrajinaca je poginulo za taj deo zemlje": Zelenski objasnio Pirs Morganu šta Putinu neće dozvoliti
Mondo pre 11 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski dao je intervju britanskom novinaru i voditelju Pirsu Morganu nakon propalih pregovora sa Rusijom u Ženevi u Švajcarskoj kada je napomenuo da Ukrajina neće predati Donbas Rusiji. Pre intervjua je žestoko kritikovao… »
"Slušaj, Putine, neću sra*ja" Zelenski se oglasio ranom zorom i ovo niko nije očekivao: Evo šta nudi Rusiji
Blic pre 12 sati
Predsednik Ukrajine upozorava da se ne sme odlučivati o poziciji Ukrajine u NATO bez njenog prisustva Zelenski takođe otkriva da su vojne grupe bliže dogovoru u Ženevi nego političke i zalaže se za snažno učešće Amerikanaca i Evropljana u budućem nadzoru… »
"Putine, slušaj me - neću nikakva sr**a": Zelenski pobesneo nakon skandala u Ženevi, ima poruku za Rusiju i NATO
Mondo pre 12 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski oglasio se rano ujutru na svom "X" nalogu, dan nakon prekinutih pregovora Ukrajine i Rusije u Ženevi u Švajcarskoj. Psovao je i vređao Rusiju i ruskog predsednika Vladimira Putina. "Ne trebaju mi istorijska sra**a… »
Zelenski: Ne trebaju mi istorijska s…nja da bih okončao ovaj rat
Danas pre 19 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski oštro je reagovao na ruski narativ usred novih mirovnih pregovora, rekavši da ga ne zanimaju „istorijska s…nja“ i da je jedini cilj Kijeva brz kraj rata uz adekvatne bezbednosne garancije. Njegova poruka dolazi… »
"Ne treba mi istorijsko đubre da završim rat, nisam čitao manje knjiga od Putina!" Zelenskom opet "popustio" rečnik tokom…
Kurir pre 19 sati
Nesvakidašnje za njega, tek, Volodimir Zelenski, predsednik Ukrajine, ponovo je upotrebio nediplomatski rečnik, baš kao i pre neki dan kada je opsovao Ruse, rekavši da mu ne treba istorija da bi završio rat. "Ne treba mi istorijsko sr*nje da bih završio… »
Zelenski ne popušta ni za pedalj: "Ukrajina se neće povući iz Donbasa, desetine hiljada su poginule braneći ovaj deo zemlje"…
Kurir pre 21 sat
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski ponovio je 18. februara da Ukrajinaneće prepustiti teritoriju Rusiji niti se povući sa područja koja trenutno kontroliše, dok pregovori uz posredovanje SAD o okončanju ruske invazije punog obima ostaju u zastoju… »
Vesti dana »
(VIDEO) Zvezda napravila krupan korak ka osmini finala Lige Evrope: Crveno-beli savladali Lil u Francuskoj
Danas pre 5 satijoš 10 povezanih
Bivši britanski princ Endru pušten iz policije posle višečasovnog ispitivanja
Danas pre 5 satijoš 3 povezane
"Obama je izneo poverljive informacije o vanzemaljcima"! Tramp: To ne bi smeo da radi, napravio je veliku grešku
Kurir pre 5 satijoš 3 povezane