Povezane vesti

"Bila sam zlostavljana! Pomazila je moje divno dete i rekla mi je..." Jeziva ispovest čuvene srpske košarkašice: "To je samo…

"Bila sam zlostavljana! Pomazila je moje divno dete i rekla mi je..." Jeziva ispovest čuvene srpske košarkašice: "To je samo…

Kurir pre 6 sati
Bivša srpska košarkašica, Milica Dabović, gostovala je u podkastu "Sportkast" gde je iznela niz optužbi na račun Marine Maljković. Njih dve sarađivale su dugo godina, ali je u jednom trenutku sve puklo. - Bile smo baš bliske i nije bilo trika da je ona… »
„Idi, j**i se za pare“: Milica Dabović šokirala javnost, optužila Marinu Maljković da ju je izvređala pred majkom i detetom!…

„Idi, j**i se za pare“: Milica Dabović šokirala javnost, optužila Marinu Maljković da ju je izvređala pred majkom i detetom!…

Hot sport pre 9 sati
Sve se ovo odigravalo za vreme Olimpijskih igara 2016. u Brazilu! Bivša srpska reprezentativka u košarci Milica Dabović gostovala je u podkastu „Sportcast sa Stevom i Nevenom“, gde se, između ostalog, osvrnula na sukob sa nekadašnjom selektorkom Marinom… »
Dabović o rečima selektorke: „Idi kod Turaka, je*i se za pare“

Dabović o rečima selektorke: „Idi kod Turaka, je*i se za pare“

Sport klub pre 9 sati
Nekadašnja reprezentativka Srbije Milica Dabović, koja je učestvovala u osvajanju Evrobasketa 2015. i bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru godinu kasnije, govorila je o odnosu sa dugogodišnjom selektorkom Marinom Maljković. „Bile smo… »
"Idi kod Turaka, j*** se za pare": Šokantne reči Milice Dabović, otkrila pakao koji je prošla sa Marinom Maljković VIDEO

"Idi kod Turaka, j*** se za pare": Šokantne reči Milice Dabović, otkrila pakao koji je prošla sa Marinom Maljković VIDEO

Nova pre 9 sati
Bivša reprezentativka Srbije Milica Dabović javno je prozvao Marinu Maljković koja je prošle godine završila misiju na klupi reprezentacije kao selektorka. Sada je odlučila da pojasni detalje. „Bile smo baš bliske i nije bilo trika da je ona negde, a da… »
"Zlostavljana sam"! Milica Dabović zgrozila košarkaški svet, nije mogla više da ćuti

"Zlostavljana sam"! Milica Dabović zgrozila košarkaški svet, nije mogla više da ćuti

Večernje novosti pre 10 sati
MILICA Dabović je bila borac bez mane i straha na ternu pravi vođa, van istog po malo kontroverzna, ali na parketu je ostavljala srce. Foto ATA Nosila je dres Srbije, učestvovala u osvajanju Evrobasketa 2015. i bronzane medalje na Olimpijskim igrama u… »
Milica Dabović šokirala javnost detaljima sa OI: "Bila sam zlostavljanja, pred detetom mi je rekla..."

Milica Dabović šokirala javnost detaljima sa OI: "Bila sam zlostavljanja, pred detetom mi je rekla..."

Telegraf pre 10 sati
Bivša srpska košarkaška reprezentativka Milica Dabović gostovala je u podkastu "Sportcast sa Stevom i Nevenom", gde je pričala, između ostalog i o sukobu sa bivšom selektorkom Marinom Maljković, koja sada sa klupe vodi ŽKK Crvena zvezda. Ona je istakla… »

Vesti dana »