Povezane vesti
"Prizor je zaista bio strašan, sve se desilo za minut" Čačanka o padu deteta sa žičare na Jahorini
Kurir pre 8 sati
Snimak sa Jahorine na kom se vidi kako dete sa skijama pada sa žičare obišao je region. Očevici koji su se našli na licu mesta opisuju kako je taj dramatičan događaj zaista izgledao. - Moj suprug je bio ispod žičare, sve se desilo u minut. Ja sam otrčala… »
"Ima prelom butne kosti, jako je pao, ne znamo šta je sa kičmom": Čačanka o padu deteta sa žičare na Jahorini
Mondo pre 8 sati
Snimak sa Jahorine na kom se vidi kako dete sa skijama pada sa žičare obišao je region. Očevici koji su se našli na licu mesta opisuju kako je taj dramatičan događaj zaista izgledao. "Moj suprug je bio ispod žičare, sve se desilo u minut. Ja sam otrčala… »
"Dete iskliznulo i palo!" Žena koja je svedočila padu deteta sa žičare na Jahorini: "Sve se desilo u minuti"
Blic pre 9 sati
Prilikom pada dete je zadobilo teške povrede, uključujući prelom butne kosti i moguće povrede kičme Incident se dogodio na polaznoj stanici Ogorjelica, u trenutku kada se dete u žičari nalazilo sa majkom i još jednim detetom Očevici koji su se našli na… »
"Prizor je bio strašan": Čačanka se našla na Jahorini kad je povređeno dete, otkrila detalje drame
Telegraf pre 9 sati
Snimak sa Jahorine na kom se vidi kako dete sa skijama pada sa žičare obišao je region. Očevici koji su se našli na licu mesta opisuju kako je taj dramatičan događaj zaista izgledao. "Moj suprug je bio ispod žičare, sve se desilo u minut. Ja sam otrčala… »
Sve se desilo u minut, prizor je bio strašan: Čačanka koja se našla na Jahorini otkriva detalje drame - dete ja baš jako palo…
RINA pre 9 sati
Sve se desilo u minut, prizor je bio strašan: Čačanka koja se našla na Jahorini otkriva detalje drame - dete ja baš jako palo, ima povredu butne kosti Pale – Snimak sa Jahorine na kom se vidi kako dete sa skijama pada sa žičare obišao je region. Očevici… »
Vesti dana »
Rusvaj kod Palate pravde: Čeda Jovanović pretukao beogradskog advokata u kafiću. Obojica imaju drugačije verzije događaja, evo šta se, navodno, dogodilo
Dnevnik pre 1 satjoš 32 povezane
Pajić (Udruženje Naše mleko): Nema razgovora sa Glamočićem, treba da se iseli iz Srbije
Beta pre 4 satijoš 37 povezanih
SNS aktivisti tukli studente, uhapšen samo jedan - da li su i zašto ostali nasilnici "nevidljivi"?
N1 Info pre 38 minutajoš 8 povezanih
Nenadić (Cvećara Imela): Treći put od letos su nam zapalili cvećaru zbog podrške studentskom pokretu
Radio sto plus pre 7 satijoš 15 povezanih
Kriza u mlekarstvu – koji su mehanizmi na raspolaganju državi i da li je rešenje u uvođenju prelevmana
RTS pre 3 satajoš 20 povezanih