Povezane vesti

"Htela sam da napišem komentar", Romana o skandalu Milice Todorović: "Nije mi uspelo da se ostvarim kao majka"

"Htela sam da napišem komentar", Romana o skandalu Milice Todorović: "Nije mi uspelo da se ostvarim kao majka"

Telegraf pre 1 dan
Pevačica Romana Panić potpuno se povukla iz javnosti, a sada je pred kamerama Telegrafa progovorila o skandalima na javnoj sceni i pružila javnu podršku Milici Todorović. Iako je dugo nije bilo na sceni Romanu publika po emotivnim pesmama koje su… »
"I meni se to desilo": Poznata pevačica pružila podršku Milici Todorović, pa šokirala priznanjem

"I meni se to desilo": Poznata pevačica pružila podršku Milici Todorović, pa šokirala priznanjem

Mondo pre 15 sati
Pevačica Romana Panić potpuno se povukla iz javnosti, a sada je pred kamerama Telegrafa progovorila o skandalima na javnoj sceni i pružila javnu podršku Milici Todorović. Osvrnuvši se na situaciju u kojoj se našla njena mlađa koleginica Milica Todorović… »
"I meni se isto desilo" Pevačica o Milici Todorović i oženjenom ocu njenog deteta: "Bitno je da se u ovom ludom vremenu…

"I meni se isto desilo" Pevačica o Milici Todorović i oženjenom ocu njenog deteta: "Bitno je da se u ovom ludom vremenu…

Blic pre 20 sati
Koleginica Romana Panić javno je izrazila podršku Milici, ističući da je najvažnije što se ostvarila kao majka. Ona je navela da nije uspela da se uda, i da saoseća sa Milicom Milica Todorović se porodila 3. februara i dobila sina Bogdana, a onda se… »
"I meni se isto desilo" Pevačica o Milici Todorović i oženjenom ocu njenog deteta: Bitno je da se ostvarila kao majka

"I meni se isto desilo" Pevačica o Milici Todorović i oženjenom ocu njenog deteta: Bitno je da se ostvarila kao majka

Kurir pre 20 sati
Milica Todorović se porodila 3. februara i dobila sina Bogdana, a onda se našla u centru skandala kada se otkrilo da je otac deteta zapravo oženjen. Njenu ljubavnu priču komentarišu mnogi, a posebnu podršku ima od kolega. Romana Panić se osvrnula na… »

Vesti dana »