Povezane vesti

"Zgromiću te ja": Goran Marković je zbog smene Milutina Petrovića u Parobrodu vratio nagradu i javno ga branio, a reditelj mu…

"Zgromiću te ja": Goran Marković je zbog smene Milutina Petrovića u Parobrodu vratio nagradu i javno ga branio, a reditelj mu…

Nova pre 3 sata
Zgromiću te ja, pevao je davnih dana reditelj i scenarista Milutin Petrović. Ovih dana umalo da “zgromi” starijeg kolegu i bivšeg profesora na FDU Gorana Markovića. Naime, samo dan nakon što je iz ruku predsednika Srbije Aleksandra Vučića ovenčan… »
"Kad mi je prišao i opsovao me, bio sam zabezeknut": Goran Marković o detaljima incidenta s Milutinom Petrovićem u kafiću

"Kad mi je prišao i opsovao me, bio sam zabezeknut": Goran Marković o detaljima incidenta s Milutinom Petrovićem u kafiću

Nova pre 4 sati
Nije postojao nikakav okidač za incident. Milutina Petrovića, mog bivšeg studenta, nisam video godinama, niti smo bili u bilo kakvom kontaktu, kaže za Nova.rs Goran Marković nakon "okršaja" u jednom beogradskom kafiću. Samo dan nakon što je iz ruku… »
Goran Marković: Milutin Petrović mi je iznebuha prišao i opsovao me, nije postojao nikakav okidač za incident

Goran Marković: Milutin Petrović mi je iznebuha prišao i opsovao me, nije postojao nikakav okidač za incident

N1 Info pre 6 sati
Reditelj Goran Marković izjavio je za portal Nova.rs da mu je njegov bivši student Milutin Petrović "iznebuha" prišao i opsovao ga u jednom beogradskom kafiću, i da nije postojao nikakav okidač za incident. Samo dan nakon što je iz ruku predsednika… »

Vesti dana »