Povezane vesti

"Zgromiću te ja": Goran Marković je zbog smene Milutina Petrovića u Parobrodu vratio nagradu i javno ga branio, a reditelj mu…

"Zgromiću te ja": Goran Marković je zbog smene Milutina Petrovića u Parobrodu vratio nagradu i javno ga branio, a reditelj mu…

Nova pre 25 dana
Zgromiću te ja, pevao je davnih dana reditelj i scenarista Milutin Petrović. Ovih dana umalo da “zgromi” starijeg kolegu i bivšeg profesora na FDU Gorana Markovića. Naime, samo dan nakon što je iz ruku predsednika Srbije Aleksandra Vučića ovenčan… »
"Kad mi je prišao i opsovao me, bio sam zabezeknut": Goran Marković o detaljima incidenta s Milutinom Petrovićem u kafiću

"Kad mi je prišao i opsovao me, bio sam zabezeknut": Goran Marković o detaljima incidenta s Milutinom Petrovićem u kafiću

Nova pre 25 dana
Nije postojao nikakav okidač za incident. Milutina Petrovića, mog bivšeg studenta, nisam video godinama, niti smo bili u bilo kakvom kontaktu, kaže za Nova.rs Goran Marković nakon "okršaja" u jednom beogradskom kafiću. Samo dan nakon što je iz ruku… »
Goran Marković: Milutin Petrović mi je iznebuha prišao i opsovao me, nije postojao nikakav okidač za incident

Goran Marković: Milutin Petrović mi je iznebuha prišao i opsovao me, nije postojao nikakav okidač za incident

N1 Info pre 25 dana
Reditelj Goran Marković izjavio je za portal Nova.rs da mu je njegov bivši student Milutin Petrović "iznebuha" prišao i opsovao ga u jednom beogradskom kafiću, i da nije postojao nikakav okidač za incident. Samo dan nakon što je iz ruku predsednika… »

Vesti dana »