Povezane vesti
O vezama Fonda Vista Rica sa porodicom predsednika države
Vranje news pre 5 minuta
Investicioni fond Vista Rica, povezan direktno sa porodicom predsednika države, za samo dve godine, kako se hvale njegovi osnivači, ima 85 miliona evra pod svojim upravljanjem, piše nedeljnik Radar, a prenosi N1. Kada su se transakcije ovog fonda, u koji… »
Fond Vista Rica direktno povezan sa porodicom predsednika države: "Sistem ti batko, ti tatko i ja"
N1 Info pre 1 sat
Investicioni fond Vista Rica, povezan direktno sa porodicom predsednika države, za samo dve godine, kako se hvale njegovi osnivači, ima 85 miliona evra pod svojim upravljanjem. Kada su se transakcije ovog fonda, u koji ulažu biznismeni i ljudi povezani… »
Pretila mi je Tatjana Vukić, a šest dana kasnije dobila sam otkaz
Radar pre 1 sat
Direktne pretnje mogu da se provere veštačenjem telefona, koji su mi ionako oduzeli. Posle vrlo neprijatnog poziva Ninoslava Cmolića, krenulo je ludilo. „Ko ste vi? Ja, koja sam toliko zadužila državu, vaš sam predmet. Zvaću Sinišu“, zapretila je Vukić… »
Fond Vista Rica direktno povezan sa porodicom predsednika države
Vranje news pre 1 sat
Investicioni fond Vista Rica, povezan direktno sa porodicom predsednika države, za samo dve godine, kako se hvale njegovi osnivači, ima 85 miliona evra pod svojim upravljanjem, piše nedeljnik Radar, a prenosi N1. Kada su se transakcije ovog fonda, u koji… »
Bivša pomoćnica Uprave o pritiscima zbog Vista Rice: „Rečeno mi je da ću imati problem ja, moja porodica i moje dete“
Nova pre 55 minuta
Investicioni fond Vista Rica, povezan direktno sa porodicom predsednika države, za samo dve godine, kako se hvale njegovi osnivači, ima 85 miliona evra pod svojim upravljanjem. Kada su se transakcije ovog fonda, u koji ulažu biznismeni i ljudi povezani… »
Cvijić: Cela akcija hapšenja Danijele Maletić nelegalna
N1 Info pre 3 sata
Danijela Maletić, doskorašnja pomoćnica direktora Uprave za sprečavanje pranja novca, u intervjuu za novi Radar otkrila je pozadinu svog dramatičnog hapšenja. Novinar nedeljnika Radar Vuk Cvijić kaže da je Maletić 22 godine radila profesionalno u Upravi… »
Cvijić: Akcija hapšenja Danijele Maletić nelegalna, to je osveta zbog pokretanja istrage o fondu Vista Rica
Danas pre 2 sata
Danijela Maletić, doskorašnja pomoćnica direktora Uprave za sprečavanje pranja novca, u intervjuu za novi Radar otkrila je pozadinu svog dramatičnog hapšenja. Novinar nedeljnika Radar Vuk Cvijić kaže da je Maletić 22 godine radila profesionalno u Upravi… »
Tema jutra: Ćulibrk o fondu Vista Rica i hapšenju bivše zaposlene u Upravi za sprečavanje pranja novca
N1 Info pre 4 sati
Teatralno hapšenje nekadašnje pomoćnice direktora Uprave za sprečavanje pranja novca pokazuje uredniku Radara Milanu Ćulibrku da je investicioni fond Vista Rica veoma osetljiva tema za vlast, koja "ne želi da javnost zna da u jednoj od najsiromašnijih u… »
"Znaš li ko sam ja, zvaću Sinišu": Ćulibrk o fondu Vista Rica i hapšenju bivše zaposlene u Upravi za sprečavanje pranja novca…
N1 Info pre 7 sati
Teatralno hapšenje nekadašnje pomoćnice direktora Uprave za sprečavanje pranja novca pokazuje uredniku Radara Milanu Ćulibrku da je investicioni fond Vista Rica veoma osetljiva tema za vlast, koja "ne želi da javnost zna da u jednoj od najsiromašnijih u… »
EKSKLUZIVNO Progonjena Danijela Maletić za Radar: "Pretila mi je Tatjana Vukić, rekla je "Ko ste vi? Ja sam zadužila državu…
Nova pre 9 sati
"Te direktne pretnje mogu da se provere veštačenjem telefona, koji su mi ionako oduzeli. Posle vrlo neprijatnog poziva Ninoslava Cmolića, krenulo je ludilo. 'Ko ste vi? Ja, koja sam toliko zadužila državu, vaš sam predmet. Zvaću Sinišu', zapretila je… »
Vesti dana »
Tužilac naložio policiji da pribavi informacije o incidentu u kojem je učestvovao Č.J.
RTV pre 15 minutajoš 32 povezane
Pajić: Nema razgovora sa Glamočićem, omalovažavao poljoprivrednike na prethodnom sastanku
Radio 021 pre 2 satajoš 37 povezanih
Sindikat FTN-a: Naša koleginica napadnuta u kampusu, policija reagovala posle brojnih poziva
Moj Novi Sad pre 8 satijoš 8 povezanih
Večeras blokada Ustaničke ulice zbog podmetanja požara u cvećaru na Konjarniku
Danas pre 6 satijoš 15 povezanih