Povezane vesti
Jakov Jozinović za RTS uoči koncerata u Beogradu i Novom Sadu: Ova turneja je sve o čemu sam sanjao
RTS pre 1 dan
Jakov Jozinović jedan je od najpopularnijih mladih muzičara i pevača u regionu. Emotivna izvođenja i energija su učinile da ga, kako kažu, publika zavoli preko noći. U razgovoru za RTS uoči koncerata u Beogradu i Novom Sadu kaže da su šest zakazanih… »
Čist račun, duga ljubav: Jakov Jozinović se osvrnuo na priče o autorskim pravima, ali i o navodima da je „pozajmio” pesmu…
Večernje novosti pre 11 sati
MLADI pop pevač Jakov Jozinović održaće ovog proleća šest koncertata u Plavoj dvorani Sava centra. Foto: Novosti Karte za nastupe 27, 28. i 31. marta, 1. i 17. aprila, planule su munjevito, a zbog ogromnog interesovanja dodat je i 18. april. Pre… »
Ovo su čuda za koja sam leteo: Jakov Jozinović najavio šest večeri pune emocija i iznenađenja (foto)
Večernje novosti pre 12 sati
SRPSKA prestonica će ovog proleća pevati u glas sa Jakovom Jozinovićem, mladim pop pevačem koji je od internet senzacije i majstora obrada stigao do šest rasprodatih koncerata u Plavoj dvorani. Foto: Novosti Karte za nastupe 27, 28. i 31. marta, 1. i 17… »
"Aleksandra Prijović nije htela da joj dam karte za moj koncert": Jakov Jozinović otvoreno o koleginici
Nova pre 13 sati
Jakov Jozinović, mladi pevač iz Hrvatske koji je prošle godine oduševio ceo region, pa i Srbiju, ponovo će održati koncert u Beogradu, a tim povodom izneo je svoja iskustva sa Aleksandrom Prijović i drugim velikim zvezdama. Jakov Jozinović za kratko… »
"Svi imaju koristi od mojih obrada", Jakov odgovorio pevačima koji ga ne podržavaju. "Nisam znao da je danas..."
Telegraf pre 13 sati
Pevač Jakov Jozinović, postao je prava atrakcija od prošle godine nakon rasprodatih koncerata u Beogradu, a mladi pevač iz Vinkovaca želi da ponovi neverovatno iskustvo pa će se sa beogradskom publikom družiti u rasprodata pet sava Centra dok je otvorio… »
"To je nadrealno iskustvo": Rasprodao koncerte u Beogradu pa otkrio na čemu je posebno radio VIDEO
B92 pre 14 sati
"Svaki prodati Sava centar je nadrealno iskustvo", rekao je ushićeno mladi pevač Jakov Jozinović uoči šest koncerata u Plavoj dvorani koji su rasprodati u rekordnom roku. Pevač Jakov Jozinović zadivio je za kratko vreme ceo region, a nakon koncerta u MTS… »
Jakov Jozinović o obradama i autorskim pravima: "Neću odustati" FOTO/VIDEO
B92 pre 14 sati
Pevač Jakov Jozinović koji je svojim nastupima za kratko vreme izazvao veliko interesovanje publike i medija širom regiona posebno je govorio o tome što je popularnost stekao pevajući obrade tuđih pesama. Jakov se proslavio obradama popularnih pesama… »
Otkriveno pravo zanimanje Jakova Jozinovića: Pesme mu "gore" na mrežama, puni Arene, a ovim želi da se bavi
Mondo pre 15 sati
Mladi pevač Jakov Jozinović nastavlja da ređa uspeh za uspehom, a sada je održao press koferenciju u Sava Centru, s obzirom da je rasprodao pet, i zakazao šesti koncert. On je stiga u Beograd u odličnom raspoloženju, a pred ekipama je rado komentarisao… »
"Svi imaju koristi od mojih obrada": Jakov Jozinović ponovo u Beogradu, otkrio nam da Prija nije htela karte od njega
Mondo pre 15 sati
Pevač Jakov Jozinović, koji je napravio pometnju u celom regionu, dodao je još jedan datum za koncert u Beogradu, a naša ekipa je ekskluzivno saznala detalje o kojima svi pričaju. Kada je prošli put bio u Beogradu, pojedini pevači su negativno… »
"Zvao me je, sada mi sve zameraju": Jakov Jozinović o optužbama da je "ukrao" pesmu od kolege
Mondo pre 15 sati
Jakov Jozinović uskoro će održati koncert u Sava Centru nakon što je rasprodao pet termina, i zakazao šesti. Mladi pevač uživa ogromnu popularnost, a iako se proslavio obradama kultnih pesama, podjednako dobro prolaze i njegove autorske numere. On je… »
Vesti dana »
"To je veoma tužno" Oglasio se Tramp o hapšenju bivšeg princa Endrua: "Ja sam na neki način stručnjak"
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
"Obama je izneo poverljive informacije o vanzemaljcima"! Tramp: To ne bi smeo da radi, napravio je veliku grešku
Kurir pre 5 satijoš 3 povezane