Povezane vesti

Ivan nestao kod Zrenjanina 3. januara, majka moli za pomoć: "Ja sam jedna ogorčena majka i želim da znam gde mi je sin" FOTO

Ivan nestao kod Zrenjanina 3. januara, majka moli za pomoć: "Ja sam jedna ogorčena majka i želim da znam gde mi je sin" FOTO

Nova pre 6 sati
Ivan Vijoglavin (35) nestao je 3. januara ove godine pola sata nakon ponoći u kafani u Aradcu kod Zrenjanina gde je i živeo, i od tada mu se gubi svaki trag, a očajna majka je apelovala na sve ljude koji imaju bilo kakve informacije da se jave njoj ili… »
Misteriozni nestanak Ivana: Izašao 3. januara iz kafane kod Zrenjanina i od tada mu se gubi svaki trag, telefon isključen…

Misteriozni nestanak Ivana: Izašao 3. januara iz kafane kod Zrenjanina i od tada mu se gubi svaki trag, telefon isključen…

Blic pre 7 sati
Poslednji put je viđen kako izlazi iz kafane, a od tada mu se gubi svaki trag i telefon mu je isključen Njegova majka Lila očajnički apeluje na sve koji imaju informacije da se jave njoj ili policiji Ivan Vijoglavin (35) nestao je 3. januara ove godine… »
Ivan misteriozno nestao u noći 3. januara! Ostao u kafani do fajronta, otad mu se gubi trag: porodica očajna!

Ivan misteriozno nestao u noći 3. januara! Ostao u kafani do fajronta, otad mu se gubi trag: porodica očajna!

Telegraf pre 8 sati
Ivan Vijoglavin (35) nestaoje 3. januara ove godine pola sata nakon ponoći u kafani u Aradcu kod Zrenjanina gde je i živeo, i od tada mu se gubi svaki trag, a očajna majka za naš portal apelovala je na sve ljude koji imaju bilo kakve informacije da se… »
"Moje dete živi u četiri zida, srećan je samo kada je onlajn" Očajna majka Luke (15) podelila iskustvo, evo šta kaže stručnjak…

"Moje dete živi u četiri zida, srećan je samo kada je onlajn" Očajna majka Luke (15) podelila iskustvo, evo šta kaže stručnjak…

Blic pre 23 sata
Iako je Luka introvertan, on nije povučen, i dalje održava onlajn prijateljstva i interesovanja, ali retko izlazi napolje Psiholog ističe da deca poput Luke nisu emocionalna prazna, već proživljavaju adolescenciju na savremen način, tražeći utočište u… »

Vesti dana »