Povezane vesti

Pejn: Partizan mi je dao priliku da se vratim u NBA

Pejn: Partizan mi je dao priliku da se vratim u NBA

Euronews pre 12 sati
Bio je Kameron Pejn praktično lice boljitka forme ekipe Partizana, koji je otpočeo neverovatnim pobedama u Minhenu nad Bajernom i Hapoelom. Ipak, rastanak je došao brže nego što je očekivano - ne zbog nekakve "zle krvi", već zbog ponude iz NBA lige. Čim… »
Pejn otkrio kako je došlo do odlaska iz Partizana

Pejn otkrio kako je došlo do odlaska iz Partizana

B92 pre 13 sati
Kameron Pejn se kratko zadržao u Partizanu, ali je i u tom periodu od dva meseca pokazao da se radi o klasnom igraču. Usput je i Partizanu doneo celokupnu zaradu od, kako su saopštili, 1.750.000 dolara. Vrlo brzo se odigrala cela priča oko njegovog… »
Pejn otkrio: "Agent mi je tokom Partizanovog meča rekao da se pakujem!"

Pejn otkrio: "Agent mi je tokom Partizanovog meča rekao da se pakujem!"

Sportske.net pre 15 sati
Američki košarkaš Kameron Pejn izjavio je da mu je cilj tokom boravka u Partizanu bio povratak u NBA ligu, ali da je u potpunosti bio fokusiran na klub za koji je nastupao nepuna dva meseca. Doskorašnji bek "crno-belih" već se priključio treninzima… »
Kamerun Pejn iskren: „Stvarno sam otišao u Partizan da igram!“

Kamerun Pejn iskren: „Stvarno sam otišao u Partizan da igram!“

Hot sport pre 16 sati
Sigurno da će mnogo faliti ‘crno-belima’! Kamerun Pejn je došao kao iznuđeno rešenje na poziciji pleja, odigrao neke sjajne utakmice, a potom se vratio u NBA ligu. Prema njegovim rečima, on nije to ciljano uradio, odnosno nije znao da će dobiti poziv da… »
Pejn se prvi put oglasio nakon odlaska iz Partizana! Otkrio je kako se sve desilo - bio je na utakmici, a onda je stigao jedan…

Pejn se prvi put oglasio nakon odlaska iz Partizana! Otkrio je kako se sve desilo - bio je na utakmici, a onda je stigao jedan…

Kurir pre 15 sati
Doskorašnji plejmejker KK Partizan, Kameron Pejn, karijeru nastavlja u najjačoj ligi sveta, pošto je juče postao novi član Filadelfije. Nakon povratka u SAD, sjajni košarkaš je dao opširan intervju u kojem je pričao o brojnim temama. - Baš je dobro što… »
Doskorašnji ljubimac grobara otkrio! Pejn: "Rečeno mi je da se..."

Doskorašnji ljubimac grobara otkrio! Pejn: "Rečeno mi je da se..."

Večernje novosti pre 16 sati
Sjajni plejmejker pojačao Filadelfiju. FOTO: Ata images Pojedini navijači Partizana i dalje ne veruju da Kameron Pejn više nije deo crno-bele porodice. NBA as koji je došao kao zamena za povređenog Karlika Džonsa ekspresno je postao najbolji igrač u timu… »
"Kad sam to čuo, odmah sam spakovao stvari": Kameron Pejn se oglasio o odlasku iz Partizana

"Kad sam to čuo, odmah sam spakovao stvari": Kameron Pejn se oglasio o odlasku iz Partizana

Mondo pre 16 sati
Doskorašnji košarkaš Partizana Kameron Pejn već se priključio treninzima Filadelfije. Američki bek se posle dva nepuna meseca vratio u NBA, što mu je i bio cilj. Nije mu trebalo dosta vremena da skrene pažnju na sebe, ali kaže da mu je sav fokus tokom… »
Pejn: Gledao sam Partizan kad mi je agent rekao da pakujem stvari

Pejn: Gledao sam Partizan kad mi je agent rekao da pakujem stvari

Sport klub pre 17 sati
Kameron Pejn je napustio Partizan posle nepuna dva meseca provedena u srpskom šampionu. Vratio se u NBA što je izgleda i bio inicijalni cilj, a ekipi Filadelfija Seventisiksersa će poslužiti kao rezervni plej. Ta ekipa se bori za mesto u plej-ofu na… »
Pejn se javio prvi put posle odlaska iz Partizana i otkrio: "Bio sam na utakmici i dobio poruku da se pakujem"

Pejn se javio prvi put posle odlaska iz Partizana i otkrio: "Bio sam na utakmici i dobio poruku da se pakujem"

Telegraf pre 16 sati
Zatekla je navijače Partizana vest da Kameron Pejn više neće igrati za crno-bele, a zatekla je ta vest i samog igrača koji se prvi put javio posle odlaska iz Humske. Američki plejmejker vratio se u NBA ligu i nastupaće za Filadelfiju Seventisikserse… »

Vesti dana »