Povezane vesti
"Rožnjača je sečena na živo" Operisana Ana Spasojević, oglasila se i priznala: Imam prevelike bolove, ne mogu da gledam
Kurir pre 23 dana
Poslednjih dana korisnike Instagrama zabrinule su objave na profilu bivše učesnice "Elite" Ane Spasojević, koja zbog narušenog zdravstvenog stanja nije bila aktivna na mrežama. Ispostavilo se da je Ana operisana, te da je na snazi postoperativni… »
"Rožnjača mi je sečena na živo" Bivša zadrugarka završila na operaciji: Otac je tukao, staklo joj upalo u oči
Telegraf pre 23 dana
Bivša učesnica rijalitija, Ana Spasojević, zabrinula je pratioce na društvenim mrežama nakon što se danima nije oglašavala. Kako se ispostavilo, razlog je ozbiljna operacija očiju, posle koje je usledio bolan i zahtevan oporavak. Ana Spasojević se sada… »
Ispovest koja ledi krv u žilama: Ana Spasojević o teškoj operaciji posle nasilja – „Sekli su mi rožnjaču na živo“
Kurir pre 23 dana
Bivša rijaliti učesnica Ana Spasojević podvrgnuta je ozbiljnoj operaciji očiju, a kako navodi, problemi sa vidom nastali su nakon teških batina koje je, prema njenim rečima, pretrpela od oca. U prethodnim danima njene objave zabrinule su pratioce na… »
Bivša zadrugarka završila na teškoj operaciji: Otac je tukao, staklo joj upalo u oči: "Ne mogu da gledam"
Blic pre 23 dana
Operisala je oči i trenutno je u teškom postoperativnom oporavku koji je bolan i dugotrajan. Ana je godinama imala probleme sa vidom, pogoršane nakon što ju je otac fizički povredio. Poslednjih dana korisnike Instagrama zabrinule su objave na profilu… »
Vesti dana »
(Video) Vatra guta sve pred sobom na Novom Beogradu. Drama na Savskom keju, izbio veliki požar: Na terenu veliki broj vatrogasaca
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Toni Cetinski se nakon skandala oglasio: Poslao poruku Jakovu Jozinoviću pred njegov koncert u Novom Sadu, evo šta mu je poručio
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Prekid negativne serije Partizana: Srđan Blagojević trijumfalno započeo drugi mandat na klupi crno-belih
Danas pre 1 satjoš 1 povezana