Povezane vesti

"Rožnjača je sečena na živo" Operisana Ana Spasojević, oglasila se i priznala: Imam prevelike bolove, ne mogu da gledam

"Rožnjača je sečena na živo" Operisana Ana Spasojević, oglasila se i priznala: Imam prevelike bolove, ne mogu da gledam

Kurir pre 8 sati
Poslednjih dana korisnike Instagrama zabrinule su objave na profilu bivše učesnice "Elite" Ane Spasojević, koja zbog narušenog zdravstvenog stanja nije bila aktivna na mrežama. Ispostavilo se da je Ana operisana, te da je na snazi postoperativni… »
"Rožnjača mi je sečena na živo" Bivša zadrugarka završila na operaciji: Otac je tukao, staklo joj upalo u oči

"Rožnjača mi je sečena na živo" Bivša zadrugarka završila na operaciji: Otac je tukao, staklo joj upalo u oči

Telegraf pre 13 sati
Bivša učesnica rijalitija, Ana Spasojević, zabrinula je pratioce na društvenim mrežama nakon što se danima nije oglašavala. Kako se ispostavilo, razlog je ozbiljna operacija očiju, posle koje je usledio bolan i zahtevan oporavak. Ana Spasojević se sada… »
Ispovest koja ledi krv u žilama: Ana Spasojević o teškoj operaciji posle nasilja – „Sekli su mi rožnjaču na živo“

Ispovest koja ledi krv u žilama: Ana Spasojević o teškoj operaciji posle nasilja – „Sekli su mi rožnjaču na živo“

Kurir pre 14 sati
Bivša rijaliti učesnica Ana Spasojević podvrgnuta je ozbiljnoj operaciji očiju, a kako navodi, problemi sa vidom nastali su nakon teških batina koje je, prema njenim rečima, pretrpela od oca. U prethodnim danima njene objave zabrinule su pratioce na… »
Bivša zadrugarka završila na teškoj operaciji: Otac je tukao, staklo joj upalo u oči: "Ne mogu da gledam"

Bivša zadrugarka završila na teškoj operaciji: Otac je tukao, staklo joj upalo u oči: "Ne mogu da gledam"

Blic pre 17 sati
Operisala je oči i trenutno je u teškom postoperativnom oporavku koji je bolan i dugotrajan. Ana je godinama imala probleme sa vidom, pogoršane nakon što ju je otac fizički povredio. Poslednjih dana korisnike Instagrama zabrinule su objave na profilu… »

Vesti dana »