Povezane vesti
Hitno oglašavanje Snežane Đurišić: To je laž i uznemirava moju porodicu (foto)
Večernje novosti pre 13 sati
NAKON što se u javnosti pojavila informacija da je sin zvezde narodne muzike Snežane Đurišić u bolnici zbog telesnih povreda koje je zadobio pre nekoliko dana, isplivala je vest da se pevačica ne oseća dobro. Foto: Dejan Milićević Snežana se nakon ove… »
Prvo oglašavanje Snežane Đurišić nakon što joj je sin pretučen: Otkrila u kakvom je stanju i poručila samo jedno
Mondo pre 14 sati
Marko Gvozdenović, sin muzičke zvezde Snežana Đurišić, pretučen je u Beogradu, a nakon što je vest dospela u javnost, pojavile su se i informacije da je pevačici pozlilo zbog čitave situacije. Ona se sada prvi put oglasila povodom ovog događaja i otkrila… »
"Nije istina da mi je pozlilo": Snežana Đurišić se oglasila u jeku skandala njenog sina
Nova pre 14 sati
Čuvena pevačica narodne muzike našla se u centru pažnje zbog sina Marka koji je nedavno pretučen na Vračaru. Kako su mediji preneli, Gvozdenovića je jedan komšija pozvao na razgovor, a konverzacija je najpre prešla u verbalni, a potom i fizički obračun… »
"Laž je da sam se onesvestila" oglasila se Snežana Đurišić nakon što joj je sin prebijen: "Uznemiravaju moju porodicu i mene"…
Blic pre 15 sati
Marko Gvozdenović, sin Snežane Đurišić, pretučen je u Beogradu i zadobio teške telesne povrede. Snežana Đurišić je demantovala glasine da joj je pozlilo Marko Gvozdenović, sin Snežane Đurišić, prebijen je u Beogradu, a nakon ovih saznanja se proširila… »
"Uznemiravaju moju porodicu i mene": Hitno se oglasila Snežana Đurišić
Telegraf pre 15 sati
Zbog vesti o nasilju koje je pretrpeo njen sin Marko Gvozdenović, počele su da kruže priče da je pevačici Snežani Đurišić pozlilo. Naime, zbog ovoga se ona odmah oglasila i otkrila kako se oseća. Snežana se oglasila na svom zvaničnom Instagram profilu i… »
Vesti dana »
Reakcija Stankovića o kojoj svi pričaju: Snimak iz svlačionice pokazao koliko mu sve ovo znači! (video)
Hot sport pre 8 minutajoš 25 povezanih
AMSS: Tokom dana pojačan intenzitet saobraćaja, kiša i sneg će otežavati vožnju
N1 Info pre 28 minutajoš 7 povezanih