Povezane vesti

Tramp: Imam veoma dobar odnos sa Putinom, mislio sam da će biti lako

Tramp: Imam veoma dobar odnos sa Putinom, mislio sam da će biti lako

Politika pre 15 sati
Prva sednica Saveta mira održava se u Vašingtonu i posvećena je obnovi i humanitarnoj pomoći Pojasu Gaze. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da ima veoma dobre odnose sa svojim ruskim kolegom Vladimirom Putinom. Tramp se tokom svog govora na… »
"Imam dobar odnos s Putinom", Tramp: Mislio sam da će rešavanje ukrajinske krize biti lakše

"Imam dobar odnos s Putinom", Tramp: Mislio sam da će rešavanje ukrajinske krize biti lakše

Večernje novosti pre 15 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da ima veoma dobre odnose sa svojim ruskim kolegom Vladimirom Putinom. Foto: AP Photo/Alex Brandon Tramp se tokom svog govora na prvom samitu Saveta mira u Vašingtonu požalio da je potcenio složenost rešavanja… »
Tramp: Imam dobar odnos s Putinom ─ mislio sam da će rešavanje ukrajinske krize biti lakše

Tramp: Imam dobar odnos s Putinom ─ mislio sam da će rešavanje ukrajinske krize biti lakše

Sputnik pre 15 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da ima veoma dobre odnose sa svojim ruskim kolegom Vladimirom Putinom. Tramp se tokom svog govora na prvom samitu Saveta mira u Vašingtonu požalio da je potcenio složenost rešavanja krize u Ukrajini. Takođe je… »

Vesti dana »