Povezane vesti
"Razočarao me je" Mustafa zaprepašćen ponašanjem sina Asmina: Nije štedeo ni Maju i Janjuša
Blic pre 1 dan
Mustafa veruje da je odnos Asmina i Maje bio samo igra i drago mu je što je priča završena. Komentarisao je i odnos Asmina i Janjuša, smatrajući da ne bi trebalo da se udalje zbog žene iz rijalitija. Mustafa Durdžić prati svaki korak svog sina Asmina… »
"Zaprepašćen sam i razočaran Asminom", Mustafa žestoko o svom sinu: Obrušio se i na Janjuša
Telegraf pre 1 dan
Boravak Asmina Durdžića u Eliti pod budnim je okom javnosti a posebno njegovog oca Mustafe, koji ga motri svakodnevno i koji se često oglašava zbog njegovog ponašanja i dešavanja u Eliti. Jutros je došlo burnog prekida prijateljstvaizmeđu Asmina, Maje… »
"Zaprepašćen sam i razočaran Asminom" Mustafa Durdžić žestoko o sinu zbog Maje Marinković, obrušio se i na Janjuša
Blic pre 1 dan
Smatra da 'pravi' Asmin ranije ne bi ni primetio učesnice rijalitija i veruje da se samo poigravao sa Majom. Mustafa je zadovoljan što je priča između Asmina i Maje završena i smatra da je to bio neizbežan kraj. Nakon što je rano jutros došlo do burnog… »
Vesti dana »
Ministar se sastao sa udruženjima, poljoprivrednici u blokadi poručuju: "Pokušavaju da nas prevare"
N1 Info pre 2 satajoš 26 povezanih
Sindikati GSP ‘Beograd’: Šapić izneo netačne podatke o broju novih vozila i vozača
Radio sto plus pre 21 minutajoš 38 povezanih
Grobari napravili haos u Nišu - meč prekinut: Navijači Partizana gađali sudije i vređali suprugu Nebojše Čovića
Kurir pre 16 minutajoš 92 povezane