Povezane vesti
"Dobila sam pretnje smrću", Tina o odnosu sa Gastozom: Tvrdi da nije bila sa Đukićem u vezi
Telegraf pre 24 dana
Pevačica Tina Amore poslednjih dana našla se u žiži javnosti nakon što se na promociji albuma Nadice Ademov pojavila u društvu Nenada Mainkovića Gastoza, što su mediji odmah interpretirali kao početak njihove veze. Naime, Gastoz je nedavno završio vezu… »
"Pretili su mi smrću zbog njega": Pevačica koju povezuju sa Gastozem progovorila o jezivim porukama koje dobija
Mondo pre 23 dana
Pevačica Tina Amore poslednjih dana našla se u žiži javnosti nakon što se na promociji albuma Nadice Ademov pojavila u društvu Gastoza i odmah je bila predstavljena kao njegova nova devojka. Gastoz je nedavno okončao vezu sa rijaliti koleginicom Anđelom… »
"Prete mi smrću zbog njega!" Nova Gastozova devojka u paklu zbog romanse: Više nije mogla da ćuti, priznala jezivu istinu...
Kurir pre 23 dana
Pevačica Tina Amore poslednjih dana našla se u centru pažnje javnosti nakon što se na promociji albuma Nadica Ademov pojavila u društvu Gastoza, gde je odmah predstavljena kao njegova nova devojka. Gastoz je nedavno okončao vezu sa rijaliti koleginicom… »
"Prete mi smrću zbog njega" Javnost bruji o vezi Gastoza i pevačice nakon raskida sa Anđelom, oglasila se Tina: "Nisam…
Blic pre 23 dana
Dobila je brojne pretnje od fanova Anđele Đuričić, ali ih ignoriše i navodi da se ne plaši internet pretnji. Tina je pevala na žurki u rijalitiju Elita, izjavila da joj se dopao ambijent, ali da ne bi mogla da učestvuje kao takmičarka. Pevačica Tina… »
Vesti dana »
Toni Cetinski se nakon skandala oglasio: Poslao poruku Jakovu Jozinoviću pred njegov koncert u Novom Sadu, evo šta mu je poručio
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Poslednji na tabeli tvrd orah: Novi Pazar slavio posle 0:2 u setovima
Sandžak haber pre 4 satijoš 2 povezane
Bila su ipak dva napadača: Holandske vlasti u poteri za osumnjičenima za eksploziju kod jevrejske škole u Amsterdamu
Kurir pre 10 minutajoš 1 povezana