Повезане вести
"Добила сам претње смрћу", Тина о односу са Гастозом: Тврди да није била са Ђукићем у вези
Телеграф пре 1 дан
Певачица Тина Аморе последњих дана нашла се у жижи јавности након што се на промоцији албума Надице Адемов појавила у друштву Ненада Маинковића Гастоза, што су медији одмах интерпретирали као почетак њихове везе. Наиме, Гастоз… »
"Претили су ми смрћу због њега": Певачица коју повезују са Гастозем проговорила о језивим порукама које добија
Мондо пре 12 сати
Певачица Тина Аморе последњих дана нашла се у жижи јавности након што се на промоцији албума Надице Адемов појавила у друштву Гастоза и одмах је била представљена као његова нова девојка. Гастоз је недавно окончао везу са… »
"Прете ми смрћу због њега!" Нова Гастозова девојка у паклу због романсе: Више није могла да ћути, признала језиву истину...
Курир пре 13 сати
Певачица Тина Аморе последњих дана нашла се у центру пажње јавности након што се на промоцији албума Надица Адемов појавила у друштву Гастоза, где је одмах представљена као његова нова девојка. Гастоз је недавно окончао везу… »
"Прете ми смрћу због њега" Јавност бруји о вези Гастоза и певачице након раскида са Анђелом, огласила се Тина: "Нисам…
Блиц пре 13 сати
Добила је бројне претње од фанова Анђеле Ђуричић, али их игнорише и наводи да се не плаши интернет претњи. Тина је певала на журки у ријалитију Елита, изјавила да јој се допао амбијент, али да не би могла да учествује као… »
Вести дана »
Реакција Станковића о којој сви причају: Снимак из свлачионице показао колико му све ово значи! (видео)
Хот спорт пре 17 минутајош 25 повезаних
Брутална туча на мечу денвера: Јокићев заменик потпуно полудео: Залетео се на цео противнички тим! Поглдајте ове луде сцене (видео)
Курир пре 27 минутајош 21 повезана
АМСС: Током дана појачан интензитет саобраћаја, киша и снег ће отежавати вожњу
Инсајдер пре 22 минутајош 8 повезаних