Povezane vesti

Promet je samo padao, čovek uložio 50.000 evra, ali nije išlo: Nekada buvljaci pretnja a sada internet, "dobio sam psovke"

Promet je samo padao, čovek uložio 50.000 evra, ali nije išlo: Nekada buvljaci pretnja a sada internet, "dobio sam psovke"

Dnevnik pre 12 sati
Mala zarada i ogroman lager uništavaju ovu vrstu biznisa u Srbiji. Nedavna objava jednog bivšeg vlasnika gvožđare na Redditu podigla je veliku prašinu, ali ne zbog senzacionalizma, već zbog brutalno iskrenog prikaza preduzetništva u Srbiji. Kroz… »
Bežite od ovog posla: Ispovest Srbina koji je zatvorio radnju nakon 5 godina. "Uložio sam 50.000 evra, a dobio psovke i visok…

Bežite od ovog posla: Ispovest Srbina koji je zatvorio radnju nakon 5 godina. "Uložio sam 50.000 evra, a dobio psovke i visok…

Kurir pre 20 sati
Nedavna objava jednog bivšeg vlasnika gvožđare na Redditu podigla je veliku prašinu, ali ne zbog senzacionalizma, već zbog brutalno iskrenog prikaza preduzetništva u Srbiji. Kroz petogodišnje iskustvo rada u sopstvenom lokalu, autor je raskrinkao iluziju… »

Vesti dana »