Povezane vesti
Skandal u srednjoj školi: Profesor Omer D. dodirivao učenicu, policiji rekao “samo sam se šalio”
Sandžak haber 19.02.2026
Skandal u srednjoj školi: Profesor Omer D. dodirivao učenicu, policiji rekao “samo sam se šalio” U Mješovita srednja saobraćajna škola Tuzla prije devet dana dogodio se incident koji je uznemirio učenike, roditelje i širu javnost. Profesor ove obrazovne… »
Skandal u srednjoj školi: Profesor dodirivao učenicu, policiji rekao "samo sam se šalio", odmah ga oterali
Mondo 19.02.2026
Prava drama odigrala se u Mešovitoj srednjoj saobraćajnoj školi u Tuzli pre 9 dana, kada je nastavnik neprimereno dodirivao učenicu, saznaje portal "Avaz". Kako se dalje saznaje, reč je o profesoru Omeru Delaliću. Nakon što je učenicu dodirivao, pred… »
Vesti dana »
"Pamtim reči pokojnog prijatelja": Jokić se u istorijskoj noći setio šta je najvažnije u košarci
Mondo pre 52 minutajoš 50 povezanih
Šef IAE odgovorio na poziv za regulisanje energetske situacije: Hoćemo, ali nadamo se da to neće biti potrebno
Telegraf pre 1 satjoš 15 povezanih
Otkud sad i ona? Janik Siner zbog Bosanke ostavio Ruskinju, a sada je u njegovoj loži viđena još jedna lepotica iz komšiluka
Večernje novosti pre 1 satjoš 21 povezana