Povezane vesti
Naš pevač hrani ovce u Šumadiji, a u Beogradu sa ženom pokrenuo biznis: "Ona je direktor, a ja domar"
Telegraf pre 16 sati
Pevač Milan Dinčić Dinča, zajedno sa suprugom Jelenom, pokrenuo je privatni biznis u Beogradu. Dok ona vodi posao, pevač sve više koristi vreme da se opusti i provede trenutke u prirodi. Dinča je sada na društvenim mrežama podelio fotografiju iz… »
"Ona je direktor, ja sam domar" Pevač sa suprugom pokrenuo privatan biznis u Beogradu, a sad pokazao kako hrani ovce po…
Kurir pre 20 sati
Pevač Milan Dinčić Dinča, je sa suprugom Jelenom pokrenuo privatan biznis u Beogradu. Naime, dok supruga vodi posao, on uživa u kratkim izletima i odmoru u prirodi. Pevač je sada objavio fotografiju iz Šumadije, gde se vidi kako hrani ovce i uživa među… »
Pevač sa suprugom pokrenuo privatan biznis u Beogradu, a sad pokazao kako hrani ovce u Šumadiji! Oženio lepu brinetu i sad…
Blic pre 21 sat
Porodični biznis, koji je isprva bio mali, prerasao je u veliku strast i ljubav za oboje. Jelena je napustila voditeljski posao i potpuno se posvetila vođenju vrtića. Pevač Milan Dinčić Dinča, je sa suprugom Jelenom pokrenuo privatan biznis u Beogradu… »
Vesti dana »
Sindikati GSP Beograd: Šapić izneo netačne podatke o broju novih vozila i vozača
Danas pre 10 satijoš 7 povezanih
Hitno upozorenje za Srbe! Upravo se oglasilo Ministarstvo spoljnih poslova: "Što pre napustite Iran"
Blic pre 4 satijoš 3 povezane
021: Žena na koju je naleteo voz kod Petrovaradina poginula na licu mesta
Danas pre 5 satijoš 2 povezane