Povezane vesti
Miljuš: Selaković "glasno ćuti" povodom napada na Gorana Markovića i medijskog linča Dragana Bjelogrlića
N1 Info pre 10 sati
Član Predsedništva Stranke slobode i pravde (SSP) i narodni poslanik Branko Miljuš danas je ocenio da ministar kulture Nikola Selaković "glasno ćuti" povodom napada na reditelja Gorana Markovića i medijskog linča glumca i reditelja Dragana Bjelogrlića… »
"Dok Gorana Markovića napadaju na ulici, a Dragana Bjelogrlića linčuju u medijima, ministar kulture sa poternice Nikola…
Nova pre 10 sati
Član Predsedništva Stranke slobode i pravde (SSP) i narodni poslanik Branko Miljuš danas je ocenio da ministar kulture Nikola Selaković "glasno ćuti" povodom napada na reditelja Gorana Markovića i medijskog linča glumca i reditelja Dragana Bjelogrlića… »
Miljuš: „Ćutanje ministra Selakovića je poziv na linč umetnika“
Serbian News Media pre 10 sati
Narodni poslanik i član Predsedništva Stranke slobode i pravde (SSP), Branko Miljuš, oštro je kritikovao ministra kulture Nikolu Selakovića zbog izostanka reakcije na nedavne napade i medijske pritiske kojima su izloženi istaknuti umetnici Goran Marković… »
Vesti dana »
Prelevmani na mleko u prahu ponovo na snazi: Šta to znači za uvoznike, a šta za mlekare - sve o novim pravilima igre na srpskom tržištu
Kurir pre 2 satajoš 22 povezane
Sindikati GSP Beograd: Šapić izneo netačne podatke o broju novih vozila i vozača
Nedeljnik pre 15 minutajoš 30 povezanih
Lalatović: Ja sam legenda Vojvodine, spremili su plan A, B, C i D
Radio 021 pre 46 minutajoš 27 povezanih
Tramp sramotnom nazvao odluku o ukidanju carina: "Imam rezervni plan"
N1 Info pre 10 minutajoš 35 povezanih
Rojters otkriva: novi američki plan za Iran uključuje udare na lidere i promenu režima
Politika pre 1 satjoš 25 povezanih