Povezane vesti
"Možda je snimila trenutak nesreće": Ispovest oca nastradale Milice Marković kod Bubanj potoka, ključni dokaz nestao?
Mondo pre 5 sati
Nepunih osam meseci nakon stravične saobraćajne nesreće na auto-putu Beograd-Niš, kod Bubanj potoka, porodica Milice Marković (22) i dalje čeka pravdu. Mlada devojka preminula je 12 dana nakon što je zadobila teške telesne povrede kada je 17. jula 2025… »
Milica je kolima stala u zaustavnu traku, kada je na njen auto naleteo lekar koji je vozio "bmw"! Devojka preminula posle 12…
Blic pre 8 sati
Ključni dokaz mogao bi biti Milicin mobilni telefon, koji nije pronađen nakon nesreće i mogao bi sadržati važne informacije Porodica Milice Marković osam meseci posle teške saobraćajne nesreće i dalje čeka pravdu i odgovore Gotovo osam meseci nakon… »
Snimala je mesto na kom je stala, možda je i sam udarac snimljen, ali telefona nema: Otac nastradale Milice za Kurir otkrio…
Kurir pre 8 sati
Nepunih osam meseci nakon stravične saobraćajne nesreće na auto-putu Beograd-Niš, kod Bubanj potoka, porodica Milice Marković (22) i dalje čeka pravdu. Mlada devojka preminula je 12 dana nakon što je zadobila teške telesne povrede kada je 17. jula 2025… »
Vesti dana »
Inicijativa za opstanak poljoprivrednika Srbije: Sastanak sa ministrom pokušaj da se kreira privid dogovora
Nova ekonomija pre 4 satijoš 22 povezane
Sindikati GSP 'Beograd': Šapić izneo netačne podatke o broju novih vozila i vozača
Beta pre 11 minutajoš 30 povezanih
Lalatović: Ja sam legenda Vojvodine, spremili su plan A, B, C i D
Radio 021 pre 46 minutajoš 27 povezanih
Iranu se crno piše! Tramp otkrio: Razmatram izvođenje ograničenog vojnog udara na Teheran
Kurir pre 55 minutajoš 25 povezanih