Povezane vesti
"Ja se nisam tukao oko k***e u tri ujutru" Čeda Jovanović otkrio detalje iskaza u policijskoj stanici: "Mogao sam da ostanem…
Blic pre 5 sati
Jovanović očekuje da se istina utvrdi i da policija i tužilaštvo rade u skladu sa zakonom Ističe da ne želi poseban tretman, ali zahteva jednakost pred zakonom i osudu pretnji njegovoj porodici. Političar Čedomir Jovanović stigao je sa prijateljem… »
"Mogao sam da ostanem trajni invalid" Čeda Jovanović otkrio detalje iskaza u policijskoj stanici: Nisam se tukao u tri…
Kurir pre 5 sati
Političar Čedomir Jovanović dao je iskaz Policijsku stanicu Savski venac vezano za tuču koja se desila u jednom beogradskom kafiću. On je rekao da očekuje da će istina da ispliva na videlo, kao i da se nije tukao oko k***e u tri ujutru, već je napadnut… »
"Nisam se tukao oko ku**e u 3 ujutru, mogao sam da ostanem invalid": Evo šta je Čeda Jovanović rekao u stanici
Mondo pre 5 sati
Političar Čedomir Jovanović danas je sa prijateljem Aleksandrom Kosom dao iskaz u Policijskoj stanici Savski venac, povodom jučerašnje tuče koja se desila u jednom beogradskom kafiću. On je rekao da očekuje da će istina da ispliva na videlo, kao i da se… »
Čedomir Jovanović u policiji nakon incidenta: "Neće mi lomiti kičmu"
B92 pre 4 sati
Čedomir Jovanović i njegov prijatelj Aleksandar Kos stigli došli su jutros u policijsku stanicu u Beogradu kako bi dali izjavu povodom incidenta koji se dogodio 19. februara. Naime, kako su preneli mediji, do incidenta je došlo u jednom kafiću, a u njemu… »
"Tresao sam se kao nikad u životu" Čeda Jovanović otkrio sve detalje tuče u kafiću: "Letelo je sve što je moglo, vređao mi je…
Blic pre 7 sati
Jovanović je izjavio da je prvi put bio u ozbiljnoj svađi u restoranu i da se tresao nakon ponižavanja. Incident je počeo kada ga je nepoznata osoba uvredila, posebno na račun njegove porodice, što ga je posebno pogodilo. Političar Čedomir Jovanović… »
"Tresao sam se kao nikad u životu" Čeda Jovanović otkrio sve detalje tuče u kafiću: Sve mogu da podnesem, ali ponižavanje ne…
Kurir pre 7 sati
Političar Čedomir Jovanović stigao je sa prijateljem Aleksandrom Kosom u Policijsku stanicu Savski venac. Čeda je za Kurir otkrio sve detalje tuče. - Kad se sve to meni desilo, razmišljam zašto se to meni desilo. To je krst koji nosim i ne bih da se… »
"Tresao sam se kao nikad u životu": Čeda Jovanović otkrio sve detalje stravičnog incidenta u kafiću
Mondo pre 8 sati
Političar Čedomir Jovanović stigao je sa prijateljem Aleksandrom Kosom u Policijsku stanicu Savski venac. Čeda je sada otkrio sve detalje tuče i istakao da je "letelo sve što je moglo da leti u kafiću". Čeda je priznao da se prvi put u životu tresao i da… »
"Takve očekujem u jazbini u 3 ujutru!" Čeda ispričao sve o tuči u kafiću: "Tresao sam se zbog ponižavanja"
Telegraf pre 7 sati
Čedomir Čeda Jovanović i Aleksandar Aca Kos stigli su malo posle devet časova u policijsku stanicu, kako bi dali izjavu o incidentu koji se desio 19. februara u kafiću kod Palate pravde. - Kad se sve to meni desi, razmišljam zašto se to sve meni desi… »
Vesti dana »
Inicijativa za opstanak poljoprivrednika Srbije: Sastanak sa ministrom pokušaj da se kreira privid dogovora
Nova ekonomija pre 3 satajoš 21 povezana
SSP: Šapić najavio svetionik u Beogradu, taman za prekookeanski brod kad stigne do Akvarijuma
Beta pre 3 satajoš 25 povezanih
Dizel i benzin do 27. februara skuplji za po dva dinara po litru
RTV Novi Pazar pre 1 satjoš 25 povezanih
Vrhovni sud SAD poništio Trampove carine zbog prekoračenja predsedničkih ovlašćenja
Beta pre 38 minutajoš 26 povezanih