Povezane vesti

Fils nadigrao Menšika za finale turnira u Dohi

Fils nadigrao Menšika za finale turnira u Dohi

Sportske.net pre 6 sati
Talentovani francuski košarkaš Artur Fils plasirao se u finale turnira u Dohi pošto je posle velike borba savladao Čeha Jakuba Menšika rezultatom 6:4, 7:6 (7:4) i u borbi za titulu igraće protiv Karlosa Alkaraza. U tek trećem međusobnom duelu dvojice… »
Svitolina u finalu turnira u Dubaiju

Svitolina u finalu turnira u Dubaiju

Politika pre 7 sati
Meč je trajao tri sata i tri minuta. Ukrajinska teniserka Elina Svitolina plasirala se u finale VTA turnira u Dubaiju, pošto je večeras u polufinalu pobedila Amerikanku Koko Gof 6:4, 6:7 (13:15), 6:4. Meč je trajao tri sata i tri minuta. Svitolina je… »
Karlos Alkaraz prvi finalista turnira u Dohi!

Karlos Alkaraz prvi finalista turnira u Dohi!

Telegraf pre 7 sati
Najbolji teniser sveta Karlos Alkaraz plasirao se u finale turnira u Dohi i tako dobio priliku da do kraja nedelje stigne do novog trofeja! Španac je u polufinalu, posle velike borbe i gotovo dva sata iscrpljujuće igre, savladao žilavog Andreja Rubljova… »
Svitolina preko Gof do finala Dubaija

Svitolina preko Gof do finala Dubaija

RTS pre 7 sati
Ukrajinska teniserka Elina Svitolina plasirala se u finale VTA turnira u Dubaiju, pošto je u polufinalu pobedila Amerikanku Koko Gof rezultatom 6:4, 6:7 (13:15), 6:4. Meč je trajao tri sata i tri minuta. Svitolina je deveta teniserka sveta, dok se Gof… »
Karlitos skinuo krunu rubljovu: Alkaras u finalu turnira u Dohi

Karlitos skinuo krunu rubljovu: Alkaras u finalu turnira u Dohi

Kurir pre 7 sati
Prvi teniser sveta Španac Karlos Alkaras plasirao se večeras u finale turnira u Dohi, pošto je posle dva seta pobedio Rusa Andreja Rubljova 7:6(3), 6:4. On je pobedio 14. igrača na ATP listi posle dva sata i tri minuta. Španac je pet puta oduzeo servis… »
Zašto Siner gubi? “Zato što je zaljubljen”

Zašto Siner gubi? “Zato što je zaljubljen”

Vesti online pre 7 sati
Prekid serije titula, prekid dvogodišnje serija pobeda protiv Novaka Đokovića, prvi poraz od tenisera koji nije u prvih deset (a da nije predaja) još od juna, nijedan pehar, čak ni utešni u 2026… Sve to se dogodilo Janiku Sineru u nepuna prva dva meseca… »
Alkaraz prvi finalista turnira u Dohi

Alkaraz prvi finalista turnira u Dohi

Politika pre 8 sati
Meč je trajao dva sata i tri minuta. Španski teniser Karlos Alkaraz plasirao se u finale ATP turnira u Dohi, pošto je večeras u polufinalu pobedio Rusa Andreja Rubljova 7:6 (7:3), 6:4. Meč je trajao dva sata i tri minuta. Alkaraz se nalazi na prvom mestu… »
Ubaldo Skanjagata Ubitennis za Kurir iz Dohe: Siner je bio neprepoznatljiv!

Ubaldo Skanjagata Ubitennis za Kurir iz Dohe: Siner je bio neprepoznatljiv!

Kurir pre 12 sati
U komentaru koji je ekskluzivno za Kurir iz Dohe pripremio najčuveniji italijanski teniski komentator Ubaldo Skanjagata, vlasnik platforme “Ubitennis” – ističe se da “Siner sinoć nije bio – prepoznatljiv!” “Veoma sam iznenađen rezultatom ovog meča… »
Za krizu Sinera i poraz od Novaka kriva devojka iz Srebrenice, hit komentar obilazi svet: "On je zaljubljen"

Za krizu Sinera i poraz od Novaka kriva devojka iz Srebrenice, hit komentar obilazi svet: "On je zaljubljen"

Telegraf pre 13 sati
Italijanski teniser Janik Siner je na veoma loš način startovao 2026. godinu, pošto je i dalje bez titule, uz dva poraza. Jedan je došao od Novaka Đokovića, najveći teniser svih vremena je odigrao sjajno i uspeo da savlada Italijana na Australijan openu… »
„Zašto Siner gubi? Zato što je zaljubljen“

„Zašto Siner gubi? Zato što je zaljubljen“

Sport klub pre 15 sati
Prekid serije titula, prekid dvogodišnje serija pobeda protiv Novaka Đokovića, prvi poraz od tenisera koji nije u prvih deset (a da nije predaja) još od juna, nijedan pehar, čak ni utešni u 2026... Sve to se dogodilo Janiku Sineru u nepuna prva dva… »
Siner: "U padu sam, ali me to ne brine, želim da osvojim Rolan Garos"

Siner: "U padu sam, ali me to ne brine, želim da osvojim Rolan Garos"

Sportske.net pre 14 sati
Drugi teniser sveta Janik Siner sinoć je u četvrtfinalu ATP turnira iz serije 500 u Dohi izgubio od Čeha Jakuba Menšika sa 2:1 u setovima. Siner je na Australijan openu poražen od Novaka Đokovića u polufinalu, do trofeja neće doči ni u Dohi i sezona za… »
Bosanka mu došla glave! Otkriveno zbog čega se Janik Siner totalno raspao

Bosanka mu došla glave! Otkriveno zbog čega se Janik Siner totalno raspao

Večernje novosti pre 14 sati
JANIK Siner ne liči na sebe, totalno gubi korak za Karlosom Alkarazom! FOTO: Tanjug/AP Alarm se i te kako upalio na Apeninima, ali i među navijačima italijanskog tenisera. Ako se poraz od Novaka Đokovića u Melburnu i ne kako mogao podneti, jučerašnja… »
Siner otkrio veliku želju posle eliminacije od Đokovićevog učenika: "Moj najveći cilj je..."

Siner otkrio veliku želju posle eliminacije od Đokovićevog učenika: "Moj najveći cilj je..."

Telegraf pre 17 sati
Šok u Dohi, Janik Siner neće igrati u polufinalu i to zbog poraza od mladog Čeha, trenutno 16. na listi Jakuba Menšika. Osvajač Majamija iz prošle godine, ali i momak koji je pokorio Oklend na početku nove sezone, slavio je sa 2-1, po setovima 7:6, 2:6… »
Siner: "U padu sam..."

Siner: "U padu sam..."

B92 pre 18 sati
Italijanski teniser, Janik Siner završio je učešće na turniru u Dohi, nakon što je u četvrtfinalu izgubio od Čeha Jakuba Menšika 2:1 (6:7, 6:2, 3:6). Siner je na Australijan openu poražen od Novaka Đokovića u polufinalu, do trofeja nije uspio da dođe ni… »
Sineru broj 1 sve dalje: U padu sam, znam kako da se vratim

Sineru broj 1 sve dalje: U padu sam, znam kako da se vratim

Sport klub pre 21 sat
Teniska tvrđava zvana Janik Siner odjednom je počela da popušta. Teniser koji je prošlu godinu završio titulama u Pekingu, Rijadu, Beču, Parizu i Torinu, u 2026. još nema nijedan trofej. Naravno, to ne znači ništa alarmantno, jer tek ističe drugi mesec… »

Vesti dana »