Povezane vesti
Fils nadigrao Menšika za finale turnira u Dohi
Sportske.net pre 6 sati
Talentovani francuski košarkaš Artur Fils plasirao se u finale turnira u Dohi pošto je posle velike borba savladao Čeha Jakuba Menšika rezultatom 6:4, 7:6 (7:4) i u borbi za titulu igraće protiv Karlosa Alkaraza. U tek trećem međusobnom duelu dvojice… »
Svitolina u finalu turnira u Dubaiju
Politika pre 7 sati
Meč je trajao tri sata i tri minuta. Ukrajinska teniserka Elina Svitolina plasirala se u finale VTA turnira u Dubaiju, pošto je večeras u polufinalu pobedila Amerikanku Koko Gof 6:4, 6:7 (13:15), 6:4. Meč je trajao tri sata i tri minuta. Svitolina je… »
Karlos Alkaraz prvi finalista turnira u Dohi!
Telegraf pre 7 sati
Najbolji teniser sveta Karlos Alkaraz plasirao se u finale turnira u Dohi i tako dobio priliku da do kraja nedelje stigne do novog trofeja! Španac je u polufinalu, posle velike borbe i gotovo dva sata iscrpljujuće igre, savladao žilavog Andreja Rubljova… »
Svitolina preko Gof do finala Dubaija
RTS pre 7 sati
Ukrajinska teniserka Elina Svitolina plasirala se u finale VTA turnira u Dubaiju, pošto je u polufinalu pobedila Amerikanku Koko Gof rezultatom 6:4, 6:7 (13:15), 6:4. Meč je trajao tri sata i tri minuta. Svitolina je deveta teniserka sveta, dok se Gof… »
Karlitos skinuo krunu rubljovu: Alkaras u finalu turnira u Dohi
Kurir pre 7 sati
Prvi teniser sveta Španac Karlos Alkaras plasirao se večeras u finale turnira u Dohi, pošto je posle dva seta pobedio Rusa Andreja Rubljova 7:6(3), 6:4. On je pobedio 14. igrača na ATP listi posle dva sata i tri minuta. Španac je pet puta oduzeo servis… »
Zašto Siner gubi? “Zato što je zaljubljen”
Vesti online pre 7 sati
Prekid serije titula, prekid dvogodišnje serija pobeda protiv Novaka Đokovića, prvi poraz od tenisera koji nije u prvih deset (a da nije predaja) još od juna, nijedan pehar, čak ni utešni u 2026… Sve to se dogodilo Janiku Sineru u nepuna prva dva meseca… »
Alkaraz prvi finalista turnira u Dohi
Politika pre 8 sati
Meč je trajao dva sata i tri minuta. Španski teniser Karlos Alkaraz plasirao se u finale ATP turnira u Dohi, pošto je večeras u polufinalu pobedio Rusa Andreja Rubljova 7:6 (7:3), 6:4. Meč je trajao dva sata i tri minuta. Alkaraz se nalazi na prvom mestu… »
Ubaldo Skanjagata Ubitennis za Kurir iz Dohe: Siner je bio neprepoznatljiv!
Kurir pre 12 sati
U komentaru koji je ekskluzivno za Kurir iz Dohe pripremio najčuveniji italijanski teniski komentator Ubaldo Skanjagata, vlasnik platforme “Ubitennis” – ističe se da “Siner sinoć nije bio – prepoznatljiv!” “Veoma sam iznenađen rezultatom ovog meča… »
Za krizu Sinera i poraz od Novaka kriva devojka iz Srebrenice, hit komentar obilazi svet: "On je zaljubljen"
Telegraf pre 13 sati
Italijanski teniser Janik Siner je na veoma loš način startovao 2026. godinu, pošto je i dalje bez titule, uz dva poraza. Jedan je došao od Novaka Đokovića, najveći teniser svih vremena je odigrao sjajno i uspeo da savlada Italijana na Australijan openu… »
„Zašto Siner gubi? Zato što je zaljubljen“
Sport klub pre 15 sati
Prekid serije titula, prekid dvogodišnje serija pobeda protiv Novaka Đokovića, prvi poraz od tenisera koji nije u prvih deset (a da nije predaja) još od juna, nijedan pehar, čak ni utešni u 2026... Sve to se dogodilo Janiku Sineru u nepuna prva dva… »
Siner: "U padu sam, ali me to ne brine, želim da osvojim Rolan Garos"
Sportske.net pre 14 sati
Drugi teniser sveta Janik Siner sinoć je u četvrtfinalu ATP turnira iz serije 500 u Dohi izgubio od Čeha Jakuba Menšika sa 2:1 u setovima. Siner je na Australijan openu poražen od Novaka Đokovića u polufinalu, do trofeja neće doči ni u Dohi i sezona za… »
Bosanka mu došla glave! Otkriveno zbog čega se Janik Siner totalno raspao
Večernje novosti pre 14 sati
JANIK Siner ne liči na sebe, totalno gubi korak za Karlosom Alkarazom! FOTO: Tanjug/AP Alarm se i te kako upalio na Apeninima, ali i među navijačima italijanskog tenisera. Ako se poraz od Novaka Đokovića u Melburnu i ne kako mogao podneti, jučerašnja… »
Siner otkrio veliku želju posle eliminacije od Đokovićevog učenika: "Moj najveći cilj je..."
Telegraf pre 17 sati
Šok u Dohi, Janik Siner neće igrati u polufinalu i to zbog poraza od mladog Čeha, trenutno 16. na listi Jakuba Menšika. Osvajač Majamija iz prošle godine, ali i momak koji je pokorio Oklend na početku nove sezone, slavio je sa 2-1, po setovima 7:6, 2:6… »
Siner: "U padu sam..."
B92 pre 18 sati
Italijanski teniser, Janik Siner završio je učešće na turniru u Dohi, nakon što je u četvrtfinalu izgubio od Čeha Jakuba Menšika 2:1 (6:7, 6:2, 3:6). Siner je na Australijan openu poražen od Novaka Đokovića u polufinalu, do trofeja nije uspio da dođe ni… »
Sineru broj 1 sve dalje: U padu sam, znam kako da se vratim
Sport klub pre 21 sat
Teniska tvrđava zvana Janik Siner odjednom je počela da popušta. Teniser koji je prošlu godinu završio titulama u Pekingu, Rijadu, Beču, Parizu i Torinu, u 2026. još nema nijedan trofej. Naravno, to ne znači ništa alarmantno, jer tek ističe drugi mesec… »
Vesti dana »
Sindikati GSP Beograd: Šapić izneo netačne podatke o broju novih vozila i vozača
Danas pre 10 satijoš 7 povezanih
Bogoljub Marković posle pobede nad Partizanom pričao o prekidu, kratko o motivu protiv Zvezde: “Jok”
Telegraf pre 3 satajoš 8 povezanih
Ministarstvo spoljnih poslova preporučilo građanima Srbije da napuste Iran zbog rizika od pogoršanja bezbednosne situacije
Danas pre 3 satajoš 3 povezane
021: Žena na koju je naleteo voz kod Petrovaradina poginula na licu mesta
Danas pre 5 satijoš 2 povezane