Povezane vesti

"Ko si ti da se ja tebi legitimišem": Pogledajte sukob v.d. načelnice za inspekcijske poslove sa građanima VIDEO

"Ko si ti da se ja tebi legitimišem": Pogledajte sukob v.d. načelnice za inspekcijske poslove sa građanima VIDEO

Nova pre 9 sati
Izvor: N1 Članovi Mreže zborova Novog Sada (MZNS) su tokom noći u četvrtak, 19. februara organizovali akciju tokom koje su skidali plakate sa ograde gradilišta u centru grada kod garaže „Modena“, na kojima piše „Blokaderski terorizam je bolest! Izlečimo… »
Mreža zborova Novi Sad: Načelnica Uprave za komunalne poslove brani građanima da uklanjaju plakate mržnje

Mreža zborova Novi Sad: Načelnica Uprave za komunalne poslove brani građanima da uklanjaju plakate mržnje

Danas pre 10 sati
Mreža zborova Novog Sada (MZNS) objavila je video u kom načelnica Uprave za komunalne poslove Smiljana Kočić, kako se predstavila, ulazi u verbalnu raspravu sa građanima i ne dozvoljava im da uklanjaju plakate na kojima piše: „Blokaderski terorizam je… »
(VIDEO) Verbalni okršaj v.d načelnice Gradske uprave za inspekcijske poslove sa članovima Mreže zborova zbog plakata

(VIDEO) Verbalni okršaj v.d načelnice Gradske uprave za inspekcijske poslove sa članovima Mreže zborova zbog plakata

N1 Info pre 11 sati
Članovi Mreže zborova Novog Sada (MZNS) su tokom noći u četvrtak, 19. februara organizovali akciju tokom koje su skidali plakate sa ograde gradilišta u centru grada kod garaže „Modena“, na kojima piše „Blokaderski terorizam je bolest! Izlečimo Srbiju“, a… »
Načelnica Uprave za komunalne poslove raspravljala se sa Novosađanima koji su uklanjali plakate mržnje (VIDEO)

Načelnica Uprave za komunalne poslove raspravljala se sa Novosađanima koji su uklanjali plakate mržnje (VIDEO)

Moj Novi Sad pre 10 sati
Mreža zborova Novog Sada (MZNS) objavila je video na kom žena koja se predstavila kao načelnica Uprave za komunalne poslove Smiljana Kočić ulazi u verbalnu raspravu sa građanima koji su uklanjali plakate na kojima piše: "Blokaderski terorizam je bolest… »

Vesti dana »