Povezane vesti
"Ja sam devojčica iz ozloglašenog snimka intimnih odnosa": Reper je zlostavljao od 13. godine, sada je iznela stravične detalje…
Nova pre 17 sati
Lendfer je muzičara R. Kelija, čije je pravo ime Robert Silvester Keli, upoznala kad je imala 12 godina, preko svoje tetke. Rešona Lendfer, žrtva ozloglašenog muzičara R. Kelija, u šokantnim memoarima je otkrila svoju priču i jasno poručila da je više ne… »
"Ja sam devojčica iz ozlogašenog snimka intimnih odnosa": Reper je zlostavljao od 13. godine, iznela stravične detalje
Mondo pre 20 sati
Rešona Lendfer, žrtva ozloglašenog repera R. Kelija, u šokantnim memoarima je otkrila svoju priču i jasno poručila da je više ne definišu laži i njegov ozloglašeni snimak. Lendfer je većinu svog života krila činjenicu da je ona 14-godišnja devojčica iz… »
"Ja sam devojčica iz ozloglašenog snimka intimnih odnosa koji je video ceo svet: Ali to nije najgore što mi je uradio…
Kurir pre 20 sati
Rešona Lendfer, žrtva ozloglašenog muzičara R. Kelija, u šokantnim memoarima je otkrila svoju priču i jasno poručila da je više ne definišu laži i njegov ozloglašeni snimak. Lendfer je većinu svog života krila činjenicu da je ona 14-godišnja devojčica iz… »
Vesti dana »
Sindikati GSP ‘Beograd’: Šapić izneo netačne podatke o broju novih vozila i vozača
Radio sto plus pre 12 minutajoš 14 povezanih
Jokić vodio Denver do najubedljivije pobede u istoriji – Topić i Vukčević odlični
Sputnik pre 7 minutajoš 12 povezanih
"Kako se pobedili Partizan?": Bogoljub Marković otkrio tajnu Mege i plan za finale Kupa protiv Zvezde
Mondo pre 2 minutajoš 14 povezanih