Povezane vesti
"Bio sam heroj, sad me drže u kavezu" Kako je potpukovnik "Dželat" prevario celu Rusiju i Putina, mislio je da ga niko neće…
Kurir 20.02.2026
Potpukovnik poznat pod nadimkom "Dželat" bio je slavljen u ruskoj propagandi i imao je četiri Ordena za hrabrost. Izrazio je želju da se ne odmara od borbi sve do ruske pobede u Ukrajini. Hvalio se ranama od gelera za koje je tvrdio da su posledica… »
Kako je ruski "Dželat" prevario celu Rusiju: "Bio sam heroj, sad me drže u kavezu"
Telegraf 20.02.2026
Potpukovnik poznat pod nadimkom "Dželat" bio je slavljen u ruskoj propagandi i imao je četiri Ordena hrabrosti. Izrazio je želju da se ne odmara od borbi sve do ruske pobede u Ukrajini. Hvalio se ranama od gelera za koje je tvrdio da su posledica… »
Vesti dana »
Direktor policije oglasio se o slučaju Aleksandra Nešovića: Ovo su najnovije informacije
Kurir pre 40 minutajoš 41 povezana
Vuk Cvijić o potrazi za Nešovićem: Policija je toliko nesposobna da ne može da nađe telo koje je sama sakrila
Glas Zaječara pre 3 satajoš 78 povezanih
MUP uputio depešu: Stroga pravila za zaposlene, zabranjeno pružanje privatne zaštite, obezbeđenje i pratnje
Newsmax Balkans pre 10 minutajoš 18 povezanih
Dalić presekao - poznat spisak Hrvatske za Svetsko prvenstvo, rešena najveća briga
Nova pre 2 satajoš 27 povezanih