Povezane vesti
"Bio sam heroj, sad me drže u kavezu" Kako je potpukovnik "Dželat" prevario celu Rusiju i Putina, mislio je da ga niko neće…
Kurir pre 4 sati
Potpukovnik poznat pod nadimkom "Dželat" bio je slavljen u ruskoj propagandi i imao je četiri Ordena za hrabrost. Izrazio je želju da se ne odmara od borbi sve do ruske pobede u Ukrajini. Hvalio se ranama od gelera za koje je tvrdio da su posledica… »
Kako je ruski "Dželat" prevario celu Rusiju: "Bio sam heroj, sad me drže u kavezu"
Telegraf pre 8 sati
Potpukovnik poznat pod nadimkom "Dželat" bio je slavljen u ruskoj propagandi i imao je četiri Ordena hrabrosti. Izrazio je želju da se ne odmara od borbi sve do ruske pobede u Ukrajini. Hvalio se ranama od gelera za koje je tvrdio da su posledica… »
Vesti dana »
Poljoprivrednici iz "Inicijative za opstanak" tvrde: Umesto rasprave o zahtevima, dobili smo ponižavanje i cinizam
Nova pre 2 satajoš 21 povezana
SSP: Šapić najavio svetionik u Beogradu, taman za prekookeanski brod kad stigne do Akvarijuma
Beta pre 2 satajoš 23 povezane
Stiže nam 20 stepeni, i to brže nego što smo očekivali: Otkrivamo tačan datum, ovo je najnovija prognoza
Telegraf pre 15 minutajoš 31 povezana