Povezane vesti
Pokret Mi snaga naroda traži sednicu o Kosovu
Beta pre 11 sati
Poslanička grupa "Mi snaga naroda" podržala je zahtev studenata iz Severne Mitrovice za zakazivanje vanrednog zasedanja Narodne skupštine Srbije. "Smatramo da je skandalozno što takvo zasedanje već nije zakazano, s obzirom na opasnost po opstanak… »
Pokret Mi snaga naroda podržao zahtev studenata sa KiM za zakazivanje vanredne sednice Skupštine Srbije
Danas pre 13 sati
Poslanička grupa Mi snaga naroda podržala je danas zahtev studenata iz Severne Mitrovice za zakazivanje vanrednog zasedanja skupštine Srbije, uz ocenu da je skandalozno što takvo zasedanje već nije zakazano, s obzirom na najavljeni početak primene… »
„Mi snaga naroda“ traži hitno zasedanje Skupštine Srbije zbog stanja na Kosovu i Metohiji
Sputnik pre 13 sati
Poslanička grupa "Mi snaga naroda" saopštila je da podržava zahtev studenata iz Severne Mitrovice za zakazivanjem vanrednog zasedanja Narodne skupštine Srbije i smatraju skandaloznim što takvo zasedanje već nije zakazano, s obzirom na opasnost po… »
Vesti dana »
Ministarstvo spoljnih poslova preporučilo građanima Srbije da napuste Iran zbog rizika od pogoršanja bezbednosne situacije
Danas pre 1 satjoš 3 povezane
021: Žena na koju je naleteo voz kod Petrovaradina poginula na licu mesta
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Sindikati GSP ‘Beograd’: Šapić izneo netačne podatke o broju novih vozila i vozača
Radio sto plus pre 29 minutajoš 2 povezane
Protesti u Albaniji: Demonstranti bacali molotovljeve koktele i pirotehnička sredstva na kancelariju Edija Rame
Danas pre 3 satajoš 1 povezana