Povezane vesti

Advokati od ponedeljka u trodnevnom štrajku

Advokati od ponedeljka u trodnevnom štrajku

Glas Zapadne Srbije pre 23 dana
Komora je pozvala predsednika Vlade Srbije, ministra pravde i predsednicu Narodne skupštine da hitno preduzmu mere iz svoje nadležnosti kako bi se usvojene izmene stavile van snage. Ukoliko se to ne dogodi, advokati će na teritoriji cele Srbije… »
U subotu "Marš za pravosuđe" u Beogradu, advokati od ponedeljka u obustavi rada

U subotu "Marš za pravosuđe" u Beogradu, advokati od ponedeljka u obustavi rada

Moj Novi Sad pre 23 dana
Advokatska komora Srbije (AKS) obavestila je kolege da će od 23. do 25. februara stupiti u obustavu rada. Takođe, prihvatili su poziv da u subotu učestvuju u "Maršu za pravosuđe". – Imajući u vidu odluku Upravnog odbora AKS br. 125-2/26 od 11. februara… »
„Niko ne može da mi zabrani da radim“: Dva glavna razloga zašto svi advokati u Srbiji nisu obustavili rad zbog Mrdićevih zakona…

„Niko ne može da mi zabrani da radim“: Dva glavna razloga zašto svi advokati u Srbiji nisu obustavili rad zbog Mrdićevih zakona…

Danas pre 23 dana
Upravni odbor Advokatske komore Srbije izglasao je trodnevnu obustavu rada, od 23. do 25. februara, i time podržao predlog vojvođanske komore koja je nedavno na dan obustavila rad, kako bi iskazala neslaganje sa Mrdićevim zakonim i zatražila njihove… »
Advokati od ponedeljka obustavljaju rad na tri dana zbog usvajanja "Mrdićevih zakona"

Advokati od ponedeljka obustavljaju rad na tri dana zbog usvajanja "Mrdićevih zakona"

Radio 021 pre 24 dana
Advokatska komora Srbije će od ponedeljka, 23. februara do srede, 25. februara, obustaviti rad u znak protesta protiv usvajanja tzv. "Mrdićevih zakona". Oni pozivaju predsednika Vlade Srbije, ministra pravde i predsednicu Narodne skupštine da preduzmu… »

Vesti dana »