Povezane vesti
Puštena sva četvorica privedenih veterana u Kraljevu, advokat kaže - nema osnova za postupak
N1 Info 20.02.2026
Sva četvorica privedenih ratnih veterana iz Kraljeva pušteni su posle informativnog razgovora, a advokat jednog od njih Vladimir Beočanin kazao je za N1 da nema nikakvog osnova za dalji postupak protiv njih. Kako saznaje N1, jutros su pretresane firme… »
Četvorica privedenih ratnih veterana iz Kraljeva puštena posle informativnog razgovora
Danas 20.02.2026
Sva četvorica privedenih ratnih veterana iz Kraljeva puštena su posle informativnog razgovora, a advokat jednog od njih Vladimir Beočanin kazao je za N1 da nema nikakvog osnova za dalji postupak protiv njih. Kako saznaje N1, jutros su pretresane firme… »
Od četvorice puštena trojica ratnih veterana, advokat ocenio da je hapšenje akt zastrašivanja
Nova 20.02.2026
Od četvrice privedenih ratnih veterana iz Kraljeva, trojica su pušteni posle informativnog razgovora, a advokat jednog od njih Vladimi Beočanin kazao je za N1 da nema nikakvog osnova za njihovo privođenje. "Kako mi je rekao jedan od veterana, koji me je… »
Vesti dana »
'Spasili smo nestalog člana posade iz oborenog aviona u operaciji u Iranu', objavio Tramp
BBC News pre 12 minutajoš 37 povezanih
Vučić: U blizini gasovoda u opštini Kanjiža pronađen razoran eksploziv, odmah sam se čuo sa Orbanom
Sputnik pre 12 minutajoš 41 povezana
Sutra saslušanje studenta Arhitektonskog, njegove kolege pozvale na skup podrške u 8.30 časova
Danas pre 11 satijoš 3 povezane
Vučić: Pronađen razorni eksploziv kod granice sa Mađarskom, obavestio sam Orbana
Insajder pre 12 minutajoš 5 povezanih