Povezane vesti

Opljačkana srpska rijaliti zvezda: Iz lokala joj izneli stvari, policija odmah reagovala

Opljačkana srpska rijaliti zvezda: Iz lokala joj izneli stvari, policija odmah reagovala

Mondo pre 7 sati
Bivša rijaliti učesnica Sanja Grujić opljačkana je, a osumnjičeni su joj iz salona u kom radi odneli dokumenta i platne kartice. Naime, ona se oglasila i na društvenim mrežama, gde je objasnila šta se desilo. "Ukraden mi je novčanik iz lokala… »
Opljačkana bivša zadrugarka! Iz salona joj odneli stvari, ona se odmah oglasila: "Ako ga nađu, molim vas..."

Opljačkana bivša zadrugarka! Iz salona joj odneli stvari, ona se odmah oglasila: "Ako ga nađu, molim vas..."

Telegraf pre 10 sati
Bivša rijaliti učesnica Sanja Grujić doživela je neprijatnost kada su joj iz salona ukradena dokumenta i platne kartice. Sanja se oglasila na društvenim mrežama i detaljno objasnila šta se dogodilo: - Ukraden mi je novčanik iz lokala. Osumnjičeni su na… »
Opljačkana rijaliti zvezda: Iz lokala joj izneli stvari, policija ispituje osumnjičene, oglasila se i na mrežama

Opljačkana rijaliti zvezda: Iz lokala joj izneli stvari, policija ispituje osumnjičene, oglasila se i na mrežama

Blic pre 11 sati
Osumnjičeni su na saslušanju rekli da su novčanik bacili u kantu Sanja je apelovala putem društvenih mreža za pomoć Bivša rijaliti učesnica Sanja Grujić opljačkana je, a osumnjičeni su joj iz salona u kom radi odneli dokumenta i platne kartice. Naime… »
Opljačkana Sanja Grujić! Bivša rijaliti učesnica objavila javni apel: Molim vas da mi neko javi ako ga je video...

Opljačkana Sanja Grujić! Bivša rijaliti učesnica objavila javni apel: Molim vas da mi neko javi ako ga je video...

Kurir pre 10 sati
Sanja Grujić na Instagramu je zamolila ljude za pomoć. Bivša rijaliti učesnica je opljačkana a osumnjičeni su joj odneli lične stvari iz salona. Sanja se oglasila na Instagramu i otkrila šta se desilo. - Ukraden mi je novčanik iz lokala. Osumnjičeni su… »

Vesti dana »