Povezane vesti
'Nasmejani' fosil slučajno pronađen u Velikoj Britaniji
Radio 021 20.02.2026
Procenjuje se da je fosil neobičnog oblika star nekoliko stotina miliona godina. Tony Jolliffe/BBC Dan posle Božića, Kristin Klark je šetajući Svetim ostrvom u Nortamberlendu, na severoistoku Engleske, tragala za fosilima, kada joj je nešto privuklo… »
BBC News 20.02.2026
Procenjuje se da je fosil neobičnog oblika star nekoliko stotina miliona godina. Dan posle Božića, Kristin Klark je šetajući Svetim ostrvom u Nortamberlendu, na severoistoku Engleske, tragala za fosilima, kada joj je nešto privuklo pažnju. „Kao da mi se… »
‘Nasmejani’ fosil slučajno pronađen u Velikoj Britaniji
Danas 20.02.2026
Dan posle Božića, Kristin Klark je šetajući Svetim ostrvom u Nortamberlendu, na severoistoku Engleske, tragala za fosilima, kada joj je nešto privuklo pažnju. „Kao da mi se sićušni kamen smešio. Izgledao je kao nečiji veštački zubi“, ispričala je ova… »
NIN 20.02.2026
Dan posle Božića, Kristin Klark je šetajući Svetim ostrvom u Nortamberlendu, na severoistoku Engleske, tragala za fosilima, kada joj je nešto privuklo pažnju. "Kao da mi se sićušni kamen smešio. Izgledao je kao nečiji veštački zubi", ispričala je ova… »
Vesti dana »
Amerika gađala Iran, prvi put od početka primirja pre više od mesec dana
BBC News pre 23 minutajoš 11 povezanih
Vučić održao predavanje na Univerzitetu "Ćinghua" u Pekingu, obišao muzej Komunističke partije Kine
RTS pre 3 minutajoš 10 povezanih
Njujork pregazio Klivlend – za prvo finale NBA lige posle 27 godina!
Sputnik pre 13 minutajoš 13 povezanih
Pred Mitrovčanima sunčana i veoma topla sedmica: Temperature i do 31 stepen
Ozon pre 43 minutajoš 4 povezane