Povezane vesti

'Nasmejani' fosil slučajno pronađen u Velikoj Britaniji

Radio 021 pre 23 sata
Procenjuje se da je fosil neobičnog oblika star nekoliko stotina miliona godina. Tony Jolliffe/BBC Dan posle Božića, Kristin Klark je šetajući Svetim ostrvom u Nortamberlendu, na severoistoku Engleske, tragala za fosilima, kada joj je nešto privuklo… »

BBC News pre 23 sata
Procenjuje se da je fosil neobičnog oblika star nekoliko stotina miliona godina. Dan posle Božića, Kristin Klark je šetajući Svetim ostrvom u Nortamberlendu, na severoistoku Engleske, tragala za fosilima, kada joj je nešto privuklo pažnju. „Kao da mi se… »
‘Nasmejani’ fosil slučajno pronađen u Velikoj Britaniji

‘Nasmejani’ fosil slučajno pronađen u Velikoj Britaniji

Danas pre 23 sata
Dan posle Božića, Kristin Klark je šetajući Svetim ostrvom u Nortamberlendu, na severoistoku Engleske, tragala za fosilima, kada joj je nešto privuklo pažnju. „Kao da mi se sićušni kamen smešio. Izgledao je kao nečiji veštački zubi“, ispričala je ova… »

NIN pre 23 sata
Dan posle Božića, Kristin Klark je šetajući Svetim ostrvom u Nortamberlendu, na severoistoku Engleske, tragala za fosilima, kada joj je nešto privuklo pažnju. "Kao da mi se sićušni kamen smešio. Izgledao je kao nečiji veštački zubi", ispričala je ova… »

Vesti dana »