Povezane vesti
'Nasmejani' fosil slučajno pronađen u Velikoj Britaniji
Radio 021 pre 23 sata
Procenjuje se da je fosil neobičnog oblika star nekoliko stotina miliona godina. Tony Jolliffe/BBC Dan posle Božića, Kristin Klark je šetajući Svetim ostrvom u Nortamberlendu, na severoistoku Engleske, tragala za fosilima, kada joj je nešto privuklo… »
BBC News pre 23 sata
Procenjuje se da je fosil neobičnog oblika star nekoliko stotina miliona godina. Dan posle Božića, Kristin Klark je šetajući Svetim ostrvom u Nortamberlendu, na severoistoku Engleske, tragala za fosilima, kada joj je nešto privuklo pažnju. „Kao da mi se… »
‘Nasmejani’ fosil slučajno pronađen u Velikoj Britaniji
Danas pre 23 sata
Dan posle Božića, Kristin Klark je šetajući Svetim ostrvom u Nortamberlendu, na severoistoku Engleske, tragala za fosilima, kada joj je nešto privuklo pažnju. „Kao da mi se sićušni kamen smešio. Izgledao je kao nečiji veštački zubi“, ispričala je ova… »
NIN pre 23 sata
Dan posle Božića, Kristin Klark je šetajući Svetim ostrvom u Nortamberlendu, na severoistoku Engleske, tragala za fosilima, kada joj je nešto privuklo pažnju. "Kao da mi se sićušni kamen smešio. Izgledao je kao nečiji veštački zubi", ispričala je ova… »
Vesti dana »
Hladno i oblačno vreme u Srbiji sa slabim snegom i kišom, najava toplijeg i promenljivog vremena od nedelje
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 44 povezane
Produženje licence OFAC-a omogućava nesmetan rad NIS i JANAF do 20. marta 2026.
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 23 povezane
Protest „Marš za pravosuđe“: Sudije, tužioci i advokati se okupljaju ispred Generalštaba
Nedeljnik pre 19 minutajoš 15 povezanih
Fico: Zatražiću obustavu isporuke struje Ukrajini ako Kijev ne nastavi isporuke nafte
Euronews pre 1 satjoš 16 povezanih
Saobraćajna policija u kolima muškarca iz Kraljeva pronašla 74 kilograma marihuane
N1 Info pre 12 minutajoš 32 povezane