Povezane vesti
Pevač ugradio silikone u grudi Oglasio se iz bolničkog kreveta: "Vremenom će se sve smanjiti" (foto)
Blic pre 25 dana
Izjavio je da će mu ove intervencije omogućiti sportski izgled grudi Naglasio je da su u pitanju muški silikonski implantati, po 300 kubika u svaku stranu Bugarska muzička zvezda Azis ponovo je privukao pažnju javnosti, a sada zbog operacije. Na svom… »
Pevač ugradio silikone u grudi, šok objava osvanula na Instagramu: "Stavio sam 600 kubika, u svaku po 300"
Mondo pre 25 dana
Bugarski pevač Azis otkrio je na Instagramu da je ugradio silikone u grudi. On je objavio fotografije iz bolnice, prvo one na kojima pozira s lekarom nakon pregleda, a potom i posle operacije. Pevač je napisao da mu se ostvarila dugogodišnja želja. - Još… »
Azis stavio silikone u grudi: Sad imam ukupno 600 kubika, po 300 u svakoj strani! Pevač ostvario dugogodišnji san
Kurir pre 25 dana
Bugarska pevačka zvezda Azis otkrio je na Instagramu da je ugradio silikone u grudi. On je objavio fotografije iz bolnice i to pre i posle operacije. Pevač je napisao da mu se ostvarila dugogodišnja želja. - Još jednom, doktor ostvaruje moj san! Ugradio… »
Azis ugradio silikone! Oglasio se posle operacije: "Prelepe sportske grudi, vremenom će se smanjiti"
Telegraf pre 25 dana
Bugarska muzička zvezda Azis uznemirio je fanove objavom na društvenim mrežama, gde je podelio fotografiju iz bolničkog kreveta. U pratećoj poruci otkrio je da mu je još jednom ostvarena dugogodišnja želja, nagoveštavajući da je podvrgnut estetskoj… »
Vesti dana »
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji, Mićin tvrdi da je taj prostor zloupotrebljen
Beta pre 1 satjoš 39 povezanih
Potpisan ugovor o brzoj saobraćajnici od Bačkog brega do Srbobrana: Za projekat i izgradnju prve deonice 240 miliona evra
Nova pre 51 minutajoš 25 povezanih
2.500 marinaca zauzima iransko ostrvo, ali to nije invazija. Kongresmen otkrio razlog zašto stiže desantni brod "USS Tripoli"? Juče viđen kod ove zemlje (foto)
Kurir pre 51 minutajoš 25 povezanih
Smrt pacijenata u Čačku: "Ispekcija utvrdila greške pri operaciji krajnika kod muškarca, ali ne i devojčice (4)"
NIN pre 26 minutajoš 20 povezanih