Povezane vesti

Pevač ugradio silikone u grudi Oglasio se iz bolničkog kreveta: "Vremenom će se sve smanjiti" (foto)

Pevač ugradio silikone u grudi Oglasio se iz bolničkog kreveta: "Vremenom će se sve smanjiti" (foto)

Blic pre 9 sati
Izjavio je da će mu ove intervencije omogućiti sportski izgled grudi Naglasio je da su u pitanju muški silikonski implantati, po 300 kubika u svaku stranu Bugarska muzička zvezda Azis ponovo je privukao pažnju javnosti, a sada zbog operacije. Na svom… »
Azis stavio silikone u grudi: Sad imam ukupno 600 kubika, po 300 u svakoj strani! Pevač ostvario dugogodišnji san

Azis stavio silikone u grudi: Sad imam ukupno 600 kubika, po 300 u svakoj strani! Pevač ostvario dugogodišnji san

Kurir pre 9 sati
Bugarska pevačka zvezda Azis otkrio je na Instagramu da je ugradio silikone u grudi. On je objavio fotografije iz bolnice i to pre i posle operacije. Pevač je napisao da mu se ostvarila dugogodišnja želja. - Još jednom, doktor ostvaruje moj san! Ugradio… »
Pevač ugradio silikone u grudi, šok objava osvanula na Instagramu: "Stavio sam 600 kubika, u svaku po 300"

Pevač ugradio silikone u grudi, šok objava osvanula na Instagramu: "Stavio sam 600 kubika, u svaku po 300"

Mondo pre 9 sati
Bugarski pevač Azis otkrio je na Instagramu da je ugradio silikone u grudi. On je objavio fotografije iz bolnice, prvo one na kojima pozira s lekarom nakon pregleda, a potom i posle operacije. Pevač je napisao da mu se ostvarila dugogodišnja želja. - Još… »
Azis ugradio silikone! Oglasio se posle operacije: "Prelepe sportske grudi, vremenom će se smanjiti"

Azis ugradio silikone! Oglasio se posle operacije: "Prelepe sportske grudi, vremenom će se smanjiti"

Telegraf pre 10 sati
Bugarska muzička zvezda Azis uznemirio je fanove objavom na društvenim mrežama, gde je podelio fotografiju iz bolničkog kreveta. U pratećoj poruci otkrio je da mu je još jednom ostvarena dugogodišnja želja, nagoveštavajući da je podvrgnut estetskoj… »

Vesti dana »