Povezane vesti
"Došao sam ovde najlošijim putevima u Srbiji": Vučić se obratio iz Bora, odgovorao na pitanja građana: "Za 15-20 dana ćete da…
Blic pre 29 dana
Vučić je naveo da je lično proverio više putnih pravaca i ocenio ih kao veoma loše Priznao je odgovornost za neobnovljene puteve u poslednjih 13 godina, uprkos tome što prethodnih 50 godina niko nije ulagao Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je… »
Predsednik Vučić u Boru: Razgovarao sa građanima; Put Bor-Selište 26 km - što je oko 17,18 miliona evra obećao sam
Dnevnik pre 29 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeo je posetu Zaječarskom i Borskom okrugu. Predsednik je u Boru razgovarao sa velikim brojem okupljenih građana. - Ovo ovde su apsolutno najlošiji putevi u Srbiji - rekao je Vučić i dobio aplauz. Predsednik je… »
Građani Bora "svoji na svome", stižu prva rešenja; Vučić najavio ulaganja u puteve
B92 pre 29 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će se mnogo uložiti u infrastrukturu u Boru. On je naveo kojim je sve putevima prošao i ocenio da su dobri putevi samo do Gornjana, a ostalo: "Sačuvaj me Bože". "Obećao sam vam put Bor - Selište. Da imate u… »
Vesti dana »
Iran zapretio zatvaranjem Ormuskog moreuza zbog napada na energetsku infrastrukturu
RTV pre 37 minutajoš 112 povezane
Uoči utakmice protiv Partizana! Povredio se plejmejker!
Večernje novosti pre 31 minutajoš 33 povezane
Kuba počinje da se oporavlja od energetske krize i velikih nestanaka struje
N1 Info pre 7 minutajoš 19 povezanih